Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manchester je bezveze klub, a najgluplji igrač im je Cristiano Ronaldo. Šta mu je , jel to on zakazo!!!
ZNA FERGONJA STA HOCE I STA RADI HALAL MU CUFTE
Momci cini mi se da bi bijo svaki komentar na uspjeh Man. Unit. suvisan a ko se dobro nesjeca skore proslosti napomena Evropski prvaci,Prvaci eng. premier lige pa sad i svijeta e da jos i taj Carlington cap uknjizimo i sta reci onda placite ,kad ste ljubomorni samo znajte da sa Crvenim Djavolima mema sale igraju momcisvaka im cast bez izuzetaka. PS.nije bas plaho bitno dal ko zna gdje se nalazi Mancester Citi bino je da taj neko zna ko je najbolji u Evropi pa od skora i u svijetu.Najbolji ste CRVENI DjAVOLI
all i can say; glory glory UNITED....UNITED....UNITED! Rooney najjaci!
NAPUŠITE MI SE KURČINE!
ŠAMPIONIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! 10
Ja nemam obicaj pisati po internetu al ovim supcima mogu samo reci da nam popuse onu stvar.Alahimanet
ma sampioni jarane.. vi se mozete samo gorko smijat hahah
Ma smjesno mancester je kriza
VIDIC je najbolji, zid u odbrani vida legendo
meni je najjace kad nasi ljudi navijaju za strane klubove kao ovaj manchester... a u putu se nikad sreli nisu, nit znaju na karti pokazat gdje se nalazi mancheter city :)
CHAMPIONS OF ENGLAND AND EUROPE CONQUER THE GLOBE!!! MUFC RELIGION. FUCK CHELSEA, CUM LIVERPOOL, SCREW ARSENAL MANCHESTER UNITED 4 LIFE.
pa normalno kad smo najjaci na svijetu man utd forever
vi ste najveci supci koje je svijet ikada vidio:)
We are the greatest Team the World has ever seen!!!!