Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite i vi dio ovog spektakla! Godinama smo proučavali kladionicu i pokušavali izboriti profit na razne načine, sve dok nismo došli do postojeće strategije! I to upravo da pomognemo Vama, običnim ljudima! Sve lijepo piše na blogu, proučite i javite nam se. S nama se dugoročno isplati sudjelovati. Mi smo diverzijalci i na potpuno drugačiji način uspješniji od drugih! Dođite i uvjerite se! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno)* E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
forza Juve ali nikad se vise nece rodit PINTORICIO
Dominacija...
Forza Juve !!!
Pošteno. Ništa sumnjivo u ovim brojkama. Realno brate :).......
kad pogledam u nazad, budemi zao ove Serie A, prije su tu igrale zvijezde poput Zidana Ronalda Nedveda Adriana..., a sad im najjaci igrac u ligi Pirlo sa gotovo 40 godina, stvarno propala liga.nadam se da ce Mire i Lula nako WC u neku drugu..
DOKAZ:Vice sampion turske izbaci sampiona italije .
imali su te igrace kada su 90-tih trosili milione na transfere i tada su bili najjaci a onda se desi da ne mogu platiti sve to i pocinju polako propadati. isto se sutra moze desiti sa kklubovima iz engleske, spanije itd... uvodi se ovaj financijski fair play pa ce se mnoge stvari promjeniti.
AKO HOCE DE ZA VU NEK DOVEDU DZE KU