Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor za Krusku,e bas si krusko,ti si u skoli dobro pisao pismeni al bi uvjek promasio temu,naravno da je bordo pivo vezano za Gracica,al sve je onako navedeno kao promasaji i niko nije vezao pivo sa Blekicem ,nego je doticni spomenut kao jedna od ubleha njegova cuvena skupstina i silna obecacanja pa i ovo najnovije ,ako je covjek dao milijon i po eura i postao vecinski ko vlasnik,a jeste ima vecinski paket dionica sto znaci da klub vrjedi manje od tri milijona eura sto je smjesno i zalosno.....operacija uspjela pacijent mrtav ili pametnom je i isaret dovoljan...!
Kad ti je najteže ti treniraj .
http://www.youtube.com/watch?v=gKUAgq1MT3E
Od Granova preko bordo piva Blekica i propalog upisa dionica( tj slabog odziva simpatizera sa koseva),preko na spavanju uhvacenog malezijca .......sta Sarajevo fudbalski klub koliko para tri milijona maraka ili ti ga milijon i po eura i bit cu vecinski vlasnik .....hahaha ja smjesne cifre hajd prodajte onog igraca sto nikad nije ulazijo u igru bar cu se malo zabaviti ako nista nosit ce moje ime na dresovima.....hahah ja vrjednosti kluba i tradicije,raskinuli ugovor sa najboljim igracem ,ja suplje a najbolji nije htio da produzi( Komazec),a sad neki Makedonac imo kratku epizodu na Kipru i u Rumunij,a kapiten cetvrtoplasirane ekipe Makedonske lige ,25 god ako sad nije u A reprezentacij kad ce biti ako je vec pojacanje ,daj boze da grjesim ,aaaaaaa ubleha dosta vise u rezij nekih Kusturica....nigdje na skupstini imena od ugleda (mislim na bivse fudbalere sarajeva) nakav Selimovic boze sacuvaj prelazim navijat za Olimpik mnogoi su ozbiljni ........bivsi navijac sa koseva!
ma te j..e paša
Sine glup si i silne gluposti pišeš.Da si navijac sa Koševa (veliko "K" klocu ),od silnih gluposti koje si napisao znao bi bar da Blekic nema veze sa pomenutim pivom vec Gracić.Ovako operi se Štrumfe smrdiš......
Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje a za početak ovo je najbolja stranica za vas: single- information. blogspot. com (sve skupa bez razmaka), Ukupni profit tom igrom iznosi 76.095 kn u samo 4 i pol mjeseca jakom i kvalitetnom igrom.
Za tebe u paklu cu da gorimmmm, jer te vise ja od svega volimmmmmmm.
Jao koliko strumfetica na nasim vijestima. Strasno! Moglo bi se sta I zguziti na ovom forumu...
Apelujem na administratore da prijave policiji ovog bolesnika prije nego napravi neko sranje van foruma. Ovo je jedan jako bolestan um kojem je adekvatno lijecenje neophodno. Shvatam slobodu govora, ali ove gadosti ne moramo citati. Unaprijed hvala.
Samo da se djevojke ne razbole :)
Sto ne trenitaju sa kisobranima?
ja mislio sad ce oni u Italiju, Francusku na pripreme gdje su te pare?
Ma vidi brata na slici 7. Manjača original. Ja nam trokutana
Doštao Tan i oni za pripreme u ČITLUK haha
Sta je dusman? Uskoro ce slikice iz Turske pa ti svrsi na komp
Kakve veze ima Turska sa mojim komentarom ? Nikako mi nije jasno..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja livade pa fakat strasno kakvi uvjeti za pripreme to samo kod nas ima cccc
To se zove klub s tradicijom, ne mijenjaju oni svoje navike iz siromasnih dana HAHHAHAHAHAHAHAH
Ebem ti milionera, pošalji ekipu makar na Zlatibor, nemoj na njive, ebo ga ti.
jel zlatibor, da im igrači osjete domaču atmosferu