Na put otišla 23 igrača
58

Nogometaši Dinama otputovali u Češku, u avionu nije bilo mjesta za Menala

E. B.
Luka Menalo (Foto: Instagram)
Luka Menalo (Foto: Instagram)
Nogometaši Dinama danas su avionom otputovali u Češku na utakmicu 4. kola Konferencijske lige protiv lidera grupe Viktorije Plzen.

Česi su u tri kola upisali sve pobjede, a Dinamo je osvojio samo tri boda i čeka ga velika borba s Astanom i Ballkanijem za prolazak u nokaut fazu.

Trener Dinama Sergej Jakirović na put u Češku poveo je 23 nogometaša, a u avionu nije bilo mjesta za Luku Menala kojeg je naš nogometni stručnjak odlučio ostaviti u Zagrebu.

Jakirović, očito, nije zadovoljan nastupima 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Menalo je ove sezone odigrao 366 minuta bez ijednog gola i asistencije, te sada Jakirović na krilnim pozicijama prednost daje Takuru Kaneku, Dariju Špikiću, Gabrielu Vidoviću, Antoniju Marinu, Gabrielu Rukavini i Mahiru Emreliju.

Igrači koji konkurišu za sutrašnji duel protiv Plzena su: Nevistić, Zagorac, Moharrami, Ristovski, Perić, Bernauer, Šutalo, Perković, Sosa, Ljubičić, Mišić, Sučić, Halilović, Bulat, Baturina, Špikić, Kaneko, Vidović, Marin, Rukavina, Kulenović, Drmić i Emreli.