Nogomet
0

Nogometaši Čelika otputovali na pripreme u Međugorje

Piše: E. M.
(Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba)
Nogometaši Čelika danas su otputovali u Međugorje, gdje će održati pripreme za drugi dio sezone BH Telecom Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine.

Na spisku šefa stručnog štaba NK Čelik Borisa Pavića našlo se 27 igrača koji će u periodu od 11. do 21. februara odigrati tri utakmice. Prva utakmica je na rasporedu u petak, 13. februara, protiv Ljubuškog, 17. februara snage će odmjeriti u Pločama protiv Jadrana, dok je posljednja provjera 21. februara protiv Gabele.

Pavić je istakao da se nada da će pripreme proteći bez povreda i da će se igrači uigrati za nastavak sezone, čime bi se otklonili nedostaci u igri.

Na Pavićevom spisku našli su se: Adi Adilović, Emir Jusić, Haris Hećo, Harun Huseinspahić, Dženan Bureković, Eldar Kavazović, Anel Dedić, Semir Bajraktarević, Vernes Selimović, Mahir Karić, Vladimir Grahovac, Semir Pezer, Nikola Simić, Alen Dedić, Jovo Kojić, Zlatko Kazazić, Renato Gojković, Edib Sikira, Asim Zec, Nebojša Pejić, Marin Popović, Anes Duraković, Namir Alispahić, Hanan Adilović, Yunus Gulnar, Semir Bukvić i Aid Vehabović.