Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li se palit' gume po Sarajevskim ulicama? Vidim danas se slave sve neke tuđe pobjede,..kad se može slaviti pobjeda Erdoana, što ne bi proslavili i pobjedu Boke?
Toliko je očito da ti je krivo zbog Erdogana da i u vijesti o staklenim vazama spominješ njegovo ime.
jes' jarane, krivo mi je toliko da večeras neću moći zaspat, sve dok ne legnem :))) Znaš ta je meni krivo?! Meni je krivo što se 'bošnje' bune kad zapadna Hercegovina podržava Hrvatsku, pa im se šalju kritike tipa "mrš u Hrvatsku, ako ti je dole bolje!", "Što podržavate državu koja nije vaša, što marširate zastavom koja nije vaša?", onda kritikujete istočnu BiH porukama tipa "Mrš u Rusiju ako ti je ona majka!" "Treba popalit' srbijanske zastave po BiH, ako vam se ne sviđa ovdje mrš u Srbiju!", Slažem se tu, treba kritikovati one koji ne poštuju svoje, uzdižu tuđe...i, onda taj isti čovjek uzme zastavu Turske i slavi pobjedu tamo neke stranke... E sad ti meni reci je li to normalno? A bilo bi normalno da vas mršnem u Tursku sve redom!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
River Plate na aparatima.