Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad Menalo i Duljevic pocnu zajedno probijati po krilima aBd! Bosansko-hecergovacki novi Ronaldo i Messi 🇧🇦
Za Duljevica je kasno a Menalo masina.Najbolja stvar sto smo ga pokupili prije Hrvatske
Ma nismo mi njega pokupili prije Hrvatske, momak je samo pametan da zna gdje se rodio i gdje je proveo citav zivot i gdje je poceo fudbalsku karijeru i odakle je dobio poziv... On je normalan, nije zadojen nacionalizmom i ustaslukom..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Steta za Harisov penal. Momci su odigrali iznad ocekivanja i kako se radi uglavnom o mladim igracima sad vidimo da ne treba brinuti za buducnost. Luka Menalo je ime koje ce obiljeziti narednih 10 godina u reprezentaciji sigurno. Bravo majstore.
@RamsayBolton , s obzirom na kvalitet lige i ulaganja u fudbal u BiH, realan rezultat bi bio da nam je i baraz samo san. Tako da igranje baraza svaki ciklus znaci da smo u vrhu grupe i da se vrtimo tu negdje, sto je dobar rezultat. Nismo mi nikakva fudbalska sila i sto prije to skontamo bice nam svima lakse podnijeti tu i tamo i neki poraz.
@RamsayBolton , pesimista jesam, ali u nasem slucaju pesimizam je realniji od optimizma :)
Tomic prvih 45 minuta vrh ne znam zasto je zamjenjen najbolji je bio ,Medunjanin odlican prvo pol ,Menalo strasan iako se trebao bolje snaci kod ubacaja Tomica u 42 minutu,Todorovici obadvojica veoma dobri!!!
Šta bi sa novim dresovima haman adidas nije stigao isporučiti na vrijeme za ove utakmice,a na buvljaku se prodaju ko ludi 😎
MENALO SMARAGDDDD ! KAKAV DJEKO...
Bekić i Zakarić najgori od startera. Zakarić imao onaj prodor na početku i izgubio se, poslije šezdesete nije više ni centar prelazio, kao da više snage nije imao. Izgleda da je njemu PLBiH plafon. Menalo klasa, svaka čast momku mada se i on izgubio kada je prešao na stranu na kojoj je Zakarić ograo. Možda još Tomić nije loš bio a ostalo sve prosjek živi. Prosinečki i njegov navodni napadački fubal sa 4-5-1 formacijom. SMIJEŠNO!
Kad budemo imali tri napadaca i tri vezna iz najboljih 16 u Ligi prvaka onda mozemo igrati i 4:3:3. Do tada uigravati 4:5:1 najbolju formaciju za ovo sto mi imamo.
Trebao je Luka Menal pucati penal:)
Sehic i Menalo beton!
A Tomic najbolji ograc prvih 45 minuta!!!
sinoc guzio do utakmice ODMAH posle pogledanih pet minuta OPALIO jos jednu turu pa rahat zasovio
Kakav je kod tebe rezultat bio?
C tim reprezentacije koja je sklepana za 7 dana bolji od Amerikanaca na njihovom terenu... Zamislite da nas ima 100 miliona, pa prvaci bi bili u svakom sportu. Bravo momci!
sve živa truba
Ima li neko kasetu da se pogleda tekma:))
pitaj Susica:)))
@Odkud ti,u pola 3 Pogledaj na Face TV
dosta prilika na tekmi
Iako cu dobiti negativnih komentara mi ovog extra momka jos nismo pokupili prije Hrvatske jer su ovo jos uvjek nesluzbene utakmice tj. utakmice mimo Fifinog termina, i mora odigrati vise od jedne prijateljske utakmice da nebi mogao mjenajti drzavljanstvo kao Boateng stariji Npr. ali na stranu te politicke stvari decko je sinoc odigro samo tako...
Menalo je gotova priča za Hrvatsku jer se momak ne bi odazvao Prosinečkom da je ikad htio igrat za kockice. A ako slučajno pomisle da ga zovu, treba im jeb*t mater službeno i neslužbeno! Dosta su se nakrali BiH igrača zarad nacionalizma po familijama igrača.
@@vezirac@ daj boze da je tako i da ce "komsije" bar jednom ispostovati odluku jednog igraca bez da ga stavljaju na bilo kakvo iskusenje..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali ne znamo penale pucati...Kad bi se mogao Miške za to barem uvesti....
Ko je Miške? Ako misliš na Misimovića, on ne igra već drugu godinu. Svakom se moze desiti da pogodi stativu iz penala, i Miske je bio promašio protiv Grka u Zenici.
Saric je odigrao jako. Menalo jos jace. Bice materijala za klupe u A selekciji.
Idemo do Eura 🇧🇦