Kvalifikacije za SP2010
0
Nogometaši BiH savladali Armeniju s 4:1
Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece poturice nista hrvatima moj cetoje samo cemo vas...rijesimo se cetnicke gamadi i svima ce biti dobro snjima mozemo s vamo ne mozemo!
@Wollker, meni je drago sto smo potjerali franjina govna iz Republike Srpske. Neka te prljavstine vise nema, a vidim da vas je sve manje i u Pederaciji. Guzice vas poturice na sve strane. Curite iz Pederacije kao proliv.Ali dobro, to su posljedice uzajamnog pederluka.
@HRVATINA osim sjedece odbojke zaboravio si svoju lezecu sestru i mamicu.na njima smo davno sampioni.
Filip je HRVATSKO ime, to jeste, KATOLIČKO. Srbi ne mogu imati imena, jer je se pravoslavlje ODMETNULO od kršćanstva oko tisućite godine poslije Krista, tak da su četnici ukrali ta imena, a poslije su krali (i kradu) što stignu i što mogu. ĐUBRAD SRPSKA - FUJ! Kako mi je drago što smo ih skoro iskorijenili iz Lijepe nam naše.
@smrdljin-ho-ho nepismeni seljo imas internet pa nadji kartu Evrope 1000 godina nazad (mada nevjerujem da to znas posto si stvarno tup) tvoje smrdlije nema ni u picki tvoje matere a kamoli vas smrda,a BOSNA je i tada postojala cetnice smrdljivi,dok su u BOSNI gaili kulture vi ste u svojoj tada raskoj skakali po drvecu i srali gde spavali a sad mi ti pricaj kako smo mi izmisljeni a ti si kao izniko tamo iz govana u usta ti se serem.
@Wollker, Filip hrvatsko ime??? Ahaha, kakav glupan majko mila!!! E jesi tup, jebem li ti corbu od papinih kostiju !
@ilija svaka cast i ja se slazem sa tobom vezano za turske zastave u bih...jebe mi se za turke...slazem se svime sto si rekao skoro...zajedno BiH i Hrvatska protiv srbije ubij cetu.U odnosu na srbe vi ste se opametili poslije rata ali ova cetnicka gamad nikada nece doci sebi ali neka tako im i treba.ima ona dobra procitao na netu...sjedi srbin na vrh krsta jede govna sa tri prsta :D ovo bi trebala biti himna!!!
uh sto me nasmijaste, stoko jedna fasisticka!
RADOVANE ŠUPČINO, PEDERU MAJMUNČINO, SRUŠIO SI MIRAN SAN. NOSILA TI SAVA, 100 ČETNIČKIH GLAVA, SVAKI DAN!!! ;-) RADOVANE MATI TI JE KURVA, OKOTILA TEBE BIJEDNOG CRVA, U GOVNIMA SVE SI DO SAD BIO, I KURČINE SVIMA SI PUŠIO. I ŠTO JE NEKAD BILO SAD SE BRIŠE, NIJE SRPSKO NI KOSOVO, VIŠE!!! PS. OVA ZADNJA STROFA MI JE NAJDRAŽA... MA, NAJEŽI SE ČOVJEK OD MILINE, UH!!! ;-) AAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!
@ Filip Višnjić Prelijepo HRVATSKO ime i prezime... ...samooo... nemojte više krasti jebem li vam sjeme četničko-lopovsko!
Ne volim te alija zato sto si balija, srusio si miran san. Nosila ti Drina sto mudzahedina svaki dan. Filip Visnjic
@ tzv. \"Hrvatina\" (ČETNIK) JEBEM LI TI SRPSKO-ČETNIČKU MAJKU!
Ajde Ilija odjebi ohladi se malo cjelu si noc pijo i sad si sjeo za pc da provociras.Nije pc lopata dovedi mamu da ti napravim brata da imas pametnijeg brata budalao jedna.Ti imas problema sam sa sobom i nemoj da zivis ko pena u Karlsreu opame ti se vrijeme ti je
ja stvarno ne kontam ove sto navijaju za hrvatsku i srbiju, a zive u bosni. da stvar bude gora za njih ne vole ih ni srbi, a ni hrvati(smatraju ih bosancima) pozdrav svim bosancima i hercegovcima bez obzira na vjeru i vjeroispovjest, a poseban pozdrav ide za Zenicu, Čelik, Robijaše LIMVO LIKCE DO BAGRO
Daj ba Ilija, odjebi sa tim bolesnim komentarima ! Jebem te poremecena ! Kako se uopste radjaju ovakve psihopate?!