Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji fašista ovaj Erdogan , u pizdu majčinu ... ???
Ebo vas Erdogan. Naši mladomuslimani pljuju po Titu na svakom koraku, a ovaj koristi apsolutno iste metode zataškivanja, zarobljavanja i ostalo - još je u Turskoj demokratija! Ali izgleda je bitno što je musliman, pa se sve može gurati pod tepih i opravdavati Allahom i njegovom voljom.
dosadilo Erdoganu da hapsi...shvatio je da njegovi protivnici nisu ni u zatvoru mirni. Kad čovjeka na životu ostaviš a skršio si ga, uvijek postoji opasnost osvete. Erdogan mora pronaći način da ih ukloni na neki manje sumnjiv način.... fazon sa pljačkom fudbalera je jeftin
“Pretpostavljam da je to bio agent turske tajne službe MIT ili neko drugi kome se ne sviđaju moji politički stavovi” . Pretpostavljaj ti šta hoćes a ovo je opomena pa se opet kurči!
jebace te brkica
koja budala, da je to uradila turska obavjestajna sluzba ne bi ti danas bio medju zivim....
Vako srbi i skutori zive u BiH imaju sva prava a mrze ovu drzavu..
ne mrzimo mi drzavu nego tebe u državi
kako pjevaju erdoanovi?...stici ce vas nasa ruka i u germaniji....:)
Udri Erdogane bagru!!
Da oni stoje iza napada, nebi promasili sigurno.