Trenutak nepažnje
25

Nogometaš Juventusa snimljen potpuno gol u svlačionici tokom direktnog prijenosa

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Sky Sport je u direktnom prijenosu emitovao neke detalje iz svlačionice Juventusa pred meč protiv Verone u kojoj je poljski golman Wojciech Szczesny snimljen potpuno gol.

Snimci i fotografije su brzo postale hit na društvenim mrežama, a u prvom planu je bila zadnjica poljskog golmana kojeg je trener Juventusa Max Allegri odmarao u jučerašnjem meču, te je na golu bio Mattia Perin.

Inače, ekipa Juventusa upisala je petu uzastopnu pobjedu u italijanskoj Seriji A, a oni su u meču 14. kola pobijedili Veronu u gostima rezultatom 1:0 i skočili na treće mjesto na tabeli.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

U 61. minuti desio se trenutak odukele. Rabiot je poslao loptu do Keana, on je šutirao i uz pomoć jednog igrača kojeg je pogodila lopta uspio pogoditi za vodstvo svog tima i veliko slavlje gostujućih igrača.

Za Juventus je ovo peta uzastopna pobjeda u Seriji A, a svih pet su uspjeli ostvariti bez primljenog pogotka. Nakon pobjede protiv Torina, redom su bili bolji od Empolija, Leccea i Intera, a sinoć protiv Verone, s kojom su skočili na treću poziciju na tabeli i trenutno imaju 10 bodova manje od Napolija.

Najveći italijanski klub u narednom kolu u nedjelju igra protiv Lazija na svom terenu, nakon čega će uslijediti reprezentativna pauza.