Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realnost, al nece daleko sa ovim cobanom od trenera, pasovi i posjed lopte su proslost fudbala
@neradnikk , I onda dođe utakmica superkupa protiv Atletica , a Barceloni se poništi čist gol i nesvira čist penal na Vidalu ili Barceloni se ne svira penal protiv Sociedada, a Sociedadu se sudi zbog istog onakvog povlačenja za dres. To što si ti napisao više važi za Real. Njih sudije uvijek guraju.
Tako je Nedime
Iturralde Gonzalez: Većina sudija navija za Real Madrid
"Sudije nisu s Marsa. U sudačke vode ulazite zato što volite nogomet, a ako volite nogomet, mislim da je nemoguće da ne volite određeni klub. Ja sam rođen u Bilbau, a u Bilbau ljudi navijaju za Athletic. Ali, ostatak Španije većinom navija za Real Madrid i Barcelonu. A među sudijama, većina navija za Real", rekao je Gonzalez.
Sta pricas ba izigrali vas ko djecu kakvu
Daj ba niste 90 minuta prešli centra, Barca imala više šuteva nego vi posjeda, al bukvalno 18 šuteva prema 17% posjeda a isto toliko ste i faulova napravili. VI sad kao bili dominantni malo vam falilo da pobjedite, Barca je mogla komotno ko u rukometu bez golmana igrati i vi opet ne bi pobjedili
pa sto nisu onda? fudbal se igra na golove a ne na posjed lopte i suteve.
logicno da se igra, zato je i bolja ekipa pobjedila. Da nije bilo neiskusnosti mladog Fatija u par akcija u prvom poluvremenu bili bi oni natamburani do 30-te minute
Španjolska liga, liga bez briga
hladno 10 minuta na odugovlačenje
Zato mrzim velike klubove koji na silu pobjedjuju a ne na znanje...fuj
ništa novo
svi vam se smeju....... :(
Plačite i dalje... Mes que un club!
@Nestea , da je VAR bio i ranije Real ne bi osvojio nijednu LP zadnjih godina. Zato ih sada tambura ko god stigne