Za žrtve masakra u Connecticutu
153
Nocerino: Posvećujem gol porodicama poginule djece
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas neko ko je jedan od najvaznijih igraca Milana dvije sezone zaredom treba ovako da se promovise .. Ti ako nisi cuo za njega si strasno jadan i strasno lose poznajes fudbal u tom slucaju .. Antonio je sjajan igrac i dobar covjek , sto je ovim pokazao .
Vi ocito ne shvacate da je covjek s ovim samo skrenuo paznju na tu pricu, jer ljudi okrecu glavu od problema inace. Jako mi je zao sto ne shvacate poentu posveta necemu. Bravo Noce!
Koji glupan. Kakve veze ima njegov (i bilo ciji drugi) pogodak sa tim strasnim masakrom? Sta se mislilo postici time? \"No dobro, djeca su vam izginula ali evo, ja sam dao jedan gol za vas\"... wtf? Je li svjestan da ti roditelji ne znaju ni za njega, ni za Milan, ni za evropski fudbal? Slijedi li posvecivanje pogodaka ceskim turistima koji izginu u autobuskoj nesreci, pogodak u slavu zrtava auto-bombe u Bagdadu ili pak het-trik u cast izgladnjelih na smrt u Somaliji? Je li to slijedece? Porodicama stradalih saucesce u svakom slucaju, ali ovaj lik je idiot.
Gospodin.
najtuznije je sto djeca svakodnevno ginu sirom svijeta......
@zulumcar, u pravu si da posveta nista ne znaci onima koji su izgubili najmilije. Ali covjek je ocigledno pogodjen tragedijom i zeli na neki nacin da se izjasni. Ali sa druge strane, kada Kanoute posveti gol palestinskoj djeci, Uefa ga kazni zbog politickog stava. To je malo bezveze.
Posveticu im i ja ovaj dan krampanja...
Kako je on samo glup a njegova ideja neukusna i potpuno neprimjerena!Posvetiti nešto što rulji i svjetini stalno služi za dnevno zabavljanje i krkanluk nekome ko je izgubio najmilije i najmlađe u svom životu, stvarno je neopisno.Polupismeni fudbaleri svoje dvije noge cijene više nego što vrijedi nečiji genijalan um koji je sposoban da recimo stvori \"Devetu simfoniju\".Posveta takog nekog djela bi pomogla jadnim roditeljima da za djelić sekunde zaborave na bol, ali nakon nekog izvjesnog vramena.Postignuti gol bi mogao ublažiti bol za promašenom brojkom na lotu.
Sta ce ovaj jednik ahhaahhahahahahahahhaha. Truhlo truhli.
Ja mislim da ce nakon ove posvete pola djece ozivjeti.
Tragedija al si ih plaho utesio sa vojim golom upm al u svakom slucaju dobra promocija ja nikad nisam cuo za tebe da si dao hetrik nebi se povlacio toliko po stampi po cijelom svijetu ti ko da si iz foce