|

NK Travnik predstavio nove igrače

NK Travnik predstavio nove igrače
1
F
FENA
31.1.2014. u 22:18
6
komentara
1

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Nogometni klub Travnik na današnjoj press konferenciji predstavio je devet novih igrača koji će pomoći klubu u nastojanju da izbori opstanak u Premijer ligi.
Najzvučnija pojačanja su Adis Nurković, koji se nakon nekoliko godina ponovo vraća na Pirotu i Mahir Karić, dojušerašnji igrač Sarajeva. Osim Nurkovića i Karića, predstavljeni su i Haris Fazlagić, Vladimir Zelenbaba, Adis Hasečić, te Armin Helvida , Elvis Sadiković i Edvin Hamzić.

U narednim danima Travnik će i dalje dovoditi pojačanja, a kako je naglasio predsjednik Selimović, očekuju se igrači iz Brazila, Portugala i sa Jamajke. Dolazak ovolikog broja novih igrača jasan je pokazatelj da je Travnik postao ozbiljan klub kojeg više igrači neće zaobilaziti.

U narednom peridodu klub će otputovati u Makarsku na drugi dio pripema, a prije odlska odigrat će i dvije prijateljske utakmice protiv Mladosti Doboj Kakanj i i Budućnosti iz Banovića.

Trener Bajrić istakao je zadovoljstvo dosadašnjim dijelom priprema i najavio da igrače u narednom periodu očekuju još teži i zahtjevniji treninzi.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...