Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada nije kriv golman nego kada su vidjeli da postoji zapis o pokušaju namještanja onda podržavaju olimpic. juče je bilo saopštenje kako to nije tačno i kako je sve izmišljeno. za samo 24 sata druga priča.
upravu si dovezu li te se ovi "jednostrani" mediji ni Bog ti pomoci nemoze.Posebno ovi sarajevski
kako se pise ''nemoze'' da li kao jedna rijec, ili su to uvijek barem dvije najmanje. - Dino Merlin
Ofirni ste do bola, seljadijo iz Jajca. Nije vam ovo lokalni vašar, pa da stimate. P.S. a taj kvazi menadzer je jos ofirniji pravdanjem da je sve šala bila, i da je znao da ga snimaju :D
Ko o cemu kurva o postenju ....svi klubovi namjestaju ,logicno je da ce reci da taj lik nema veze sa njima ,pa koja bi budala priznala da ima ..... JESTE GARANT NEKI DOBROCINITELJ DOSAO I DIJELI PARE ONAKO NASUMICNO IGRACIMA IZ PREMIER LIGE SAMO DA NE IGRAJU PROTIV METALEGEA...
Ovako je lagala i moja rodica kad je rodila bebu posle 6 mjeseci braka, kao bio prijevremeni porodjaj, a beba bila teska 4,5 kg, masAllah.
@2PIPUN ma nemam pojma...vjerovatno bi odmah mogla u skolu da ide.
Ovako je lagala i moja rodica kad je rodila bebu posle 6 mjeseci braka, kao bio prijevremeni porodjaj, a beba bila teska 4,5 kg, masAllah.
Joj u Olimpicu sve go lopov i sad ispadose postenjacine u pm. Hahahaha