Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, preminuo je onaj dedica sto je po Sarajevu hodao i govorio: Mogu li vas ponuditi olovkom od kojih ja zivim? R.I.P. nek ti je lahka pernica dobri dedice
Ima li kluba u BiH a da ne želi biti evropski? Da vam nije Tito napravio te stadione igrali bi na dva kamena uhljupi jedni. Pola klubova ni za hljeba nema, a ganjali bi evropu.
Šteta ovako velikih klubova kao što je Sloboda i Čelik da se nalaze u ovakvoj poziciji. Ovako ispade da Željo i Sarajevo igraju samo sa "seoskim" klubovima - i čini se da je lako tako biti u vrhu tabele kada nemaš pravu konkurenciju.
Celiikkk
Na zalost nas Tuzlaka, vece sanse za opstanak ima Celik nego Sloboda. Celik "samo" mora uzeti GOSK-a u gostima i eto ga opet u igri.
zadnjih15 godina molim Boga da Celik ispadne,ne zato sto ga mrzim vec suprotno,sto bi as iz cajdrasa rekao dapace.mislio sam da je to jedini nacin da se rijesimo kancerogenog tkiva,pocev od huse,kahrimana,mujezinovica,skrge,cizme,begagica,adilovica i onog kloca sabana.prva dvojica su preselili,sda mafija se prorijedila,pa sad navijam da opstanu,ali i ako ispadnu dobro je da i ono malo vanago ode.a tebi asu nabatje cu se terema
Pored silnih dugogodisnjih šnajdera,ovaj jadni Celik je ostao i bos i go
La Masia na apratima kad je cula da celik pravi akademiju
VITEZ I SLOBODA ISPADA
za početak, napraviti Premijerligaša, a o evropskim dometima razmišljajte poslije toga...
Koji će to merak biti kad Čelik ispadne...
Malo morgen.
Ovu pricu pricate od 99te.
U BiH tesko da neko moze napraviti evropski klub u blizoj buducnosti...Surova realnost