Lakše poslovanje kluba
69

NK Čelik potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor s Telemachom

Piše: E. M.
Detalj s potpisivanja ugovora (Foto: E. M./Klix.ba)
(Foto: E. M./Klix.ba)
Nogometni klub Čelik danas je s kompanijom Telemach potpisao sponzorskog ugovora, a na današnjoj konferenciji za novinare potpisinici su kazali da su sretni zbog saradnje.

Prisutnima na konferenciji za novinare obratili su se generalni direktor NK Čelik Ismet Đugum, generalni sekretar kluba Ismar Huskić i predstavnik Telemacha za regiju Zenica Esad Bektaš.

Huskić je kazao da će im sponzorski ugovor olakšati poslovanje zbog čega su izuzetno sretni, a Bektaš je kazao da su ovim ugovorom nastavili finansirati sport u BiH.

"Drago nam je da možemo nastaviti ulagati u sport naše zemlje. Vjerujemo da će fudbalski klub Čelik napraviti zavidne rezultate u narednih godinu dana na koliko smo potpisali sponzorstvo i da će nas učiniti ponosnim", kazao je Bektaš te dodao:

"Kroz NK Čelik investiramo u lokalnu zajednicu i razvoj Zenice. Organizovat ćemo druženje fudbalera s korisnicima Telemach usluga, zajedničke promotivne aktivnosti tokom utakmica kroz fan shopove itd. Kroz ovo sponzorstvo NK Čelik će imati i usluge naše kompanije koje će im pomoći u datom poslovanju i kako bi brže stigli do zacrtanog cilja."

Đugum je u svom obraćanju medijima kazao da je fin osjećaj ići putem uspjeha.

"Fino se osjećamo u ovo vrijeme uspjeha. Ozbiljan rad u klubu daje rezultate, kako u nogometu, tako i u saradnjama koje smo ostvarili. Stupili smo u kontakte s najboljim firmama u BiH i ovo je samo primjer dobrog rada. Nadam se da će i Telemach imati koristi od ovog sponzorskog ugovora", izjavio je Đugum.

Kapiten NK Čelik Anel Dedić predstavniku Telemacha Esadu Bektašu uručio je i dres kluba i zaželio puno sreće u nastavku saradnje.