Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČUJ POLJSKOJ I AUSTRIJI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHA !
Hajde sad \"savez\" našim zmajevima po 3.000 eura minimala za prolaz
u slucaju da BiH izgubi od portugala,nema veze,svakako ce se plasirati na euro u Austiji...
ne usudim se prognozirati BIH-por ali znam de ce Turska samljet rvatsku ko elektricni minas kahvu
Nisu Nijemci ko Englezi, srcem uvijek igraju, vidi se ta cistina, osjecaju grb, pravi su ambasadori svoje zemlje. Ipak, ovo nije neka ogromna suma ako uzmete u obzir koliko zaradjuju u svojim klubovima.
sto je krenulo ovu austriju ;) 2008 sa svicom a vec naredno takodje oni al ovaj put s poljskom....
ma eto Dzeko i ekipa ce vam pustiti u finalu,ali pola para nama,jer ako mi pobijedimo niko nece dobit ni feninga,ha ja!
u petak zapocinjemo nas put ka austriji.
povraca mi se od gresaka u tekstovima sportske redakcije. padaju li glave tamo zbog ovakvih gresaka? sumnjam, onaj isanovic je zasjeo tamo i cvrsci je nego mile u rs-u.
Sudija pokazuje na bijelu tacku... da vidimo...nevjerovatno! ! ! je li to crveni karton za Begovica! ! ? jeste... no comment I portugal je izjednacio, sada je 1 - 1 76 minuta ,Ronaldo, Ronaldo, pe.d,er oh oprostite Ronaldo i nazalost gol... 2 -1 vodi Portugal... sudija s.vr,sava na ronalda a Dzeko je.b,e od do...Papeta srcani strefio, a navijaci ruse stadion
Našao crnac vozačku dozvolu na ime Leonardo DiCaprio i počeo se sluziti s njom! Sutradan ga zaustavi policajac i zatraži mu vozačku,crnac mu izvadi i pokaza. Gleda policajac u njega,pa u vozačku,uze motorolu i nazva centralu: - \"Centrala?\" - \"Ovde centrala,slušamo!\" - \"De mi recite molim vas, jel onaj Titanik izgorio ili se potopio?\"
baš niste znali da se takmičenje održava u Poljskoj i Austriji xD
GoooooLLLLLLLL vodi BOSNA 1-0 peta minuta Portugalci su sokirani na terenu ooo SZ Bosne i Hercegovine ruke gore hajmo svi na noge hajmo pjesmom svi do pobjede ale ale ale HAJMOOOOOOOO
http://www.youtube.com/watch?v=r-ddXqukZNY&feature=channel_video_title
Safet Susic - Pape, selektor BiH