Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!
Svaka cast momci. Potpisujem \"XX\", treba njima dati da sve organiziju, ljudi su genijalci, fenomenalni, u svemu nevjerovatno precizni i pedantni i ono najbitnije da su najveca i jedna od najmodernijih nacija na svijetu. Sta reci nego NJEMACKA JE TO BOLAN :) Selam i pozz svim dobrim ljudima ;)
sta su srbski reprezentativci radili da nisu otimali karte od djece da i oni mogu gledati
\'tinjak\' Stvarno komicno. Bravo shvabe, strasan potez... Sad navijam za njih.
Dajte Njemackoj da organizuje makar svako drugo svjetsko prvenstvo. Imaju najvise pinke najbolje arene i nikakvog belaja na stadionima. Bio sam 2006 na jednoj utakmici nevjerovatna organizacija !!!!
svaka cast ,ovo je potez za pohvalu. zamislite samo izraz lica jednog siromasnog djeteta koji dobije ulaznicu da gleda jednu Njemacku. mnogi klinci ce sigurno u suzama radosnicama prihvatiti ulaznice. a za ovo \"tinjak\" - hahhahhahahaa