Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kalkulatori su ovi Španci, to nigdje nema. Da iskalkulišu drugo mjesto da idu na Maroko umjesto na Hrvatsku. Od srca im želim da ih Maroko naguuzi.
Zašto ti Njemci nisu pobijedili Japan, a ne kalkulacije pravili zadnju utakmicu?
Inače Hrvatska velesila HAHAHAHAHA a jbt, sto vas Katolix boostuje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kako španci kulturno izbjegoše hrvate i sj..aše švabe .
Bravo Japan 🇯🇵
Jürgen Klopp
Pa i zemlja im je takva od made in germany napravili su rupu punu migranata i terorista i nemislim samo one arape vec bas njihove kamenobacace i neobrazovane zelene!
Ako su Španjolci namjerno tankirali, onda su vrhunski majstori u tome. I nije im prvi puta. Nije samo izbjegavanje Hrvatske, iza nje bi im došao Brazil. Tako da je za njih dobro preći u drugi dio žrijeba...
ŽIVIO JAPAN! Svi bi se trebali ugledati na njih. Ljudine!
Mafije i lopovluka . Japan dva puta prelaze pravi , s Njemackom i Spanijom.🤮🤮🤮
Prodana utakmica 100%. ISKALKULISANO DA IZABACE NJEMCE. POGANA NACIJA DO BOLA
amo u zaklon lgtbdafsghdjfkl/*-+...nema pobjede ako si ckapi...sportovi se treniraju, a ne propagiraju, niti se rade parade
Eto pederi,vratite se u Dojčeland pa se pederirajte koliko hočete
Koliko si samo glup to ne vrijedi ni komentarisati..
Turiše im ga Španci laganini a pustase Japan
sretno Hrvatskoj reprezentaciji, ne brukaju svoju domovinu ko nasi manekeni posrani
Dok dominiraju bayernovi igraci za reprezentaciju nema tu napredka.Havertz razvaljuje al je ipak zamjena T. Mileru
E nek su ove Svabe ispali.hahah
U fudbalu jel ima sretnija nacija od Hrvatske 😁 pa proslo svjetsko do polufinala su igrali sa rkipama poput Danske i Rusije...Sada Japan..
Pomeli Argentinu u skupini, izbacili domaćina, Dansku sa jakom generacijom koja je došla do polufinala EP idućeg, Englesku koja je došla do finala EP i ukralo joj pobjedu protiv Francuza. Ne pričaj gluposti, jel imala i u ligi nacija lagan ždrijeb?
Dobila je i S.Arabija Argentinu i grupnoj fazi i sta sa time? Cuj Danska imala jaku generaciju...ti su mozda jedini sretniji od Hrvatske..igrali sa Velsom i Ceskom do polufinala..grupnu fazu prosli na gol razliku sa 1 pobjedom i 2 poraza... Evo gledaj veceras kako hrvatska prodje, Belgija im je hladno mogla 3 gola zabiti da Lukaku samo zna gurnuti loptu u gol, a onda slag na tortu sto nisi bio kao nosioc svoje grupe prvi dobijes Japan koji je prosao zahvaljujuci Spabskim kalkulusanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što bi Brajlović reko, čudo neviđeno. Žuti deru guzove. Hrvatska izbjegla vazda kobne Špance i teško je može ko zaustavit.