U dresu drugoligaša Duisburga
0

Njemačka: Grlić u subotu igra veliku oproštajnu utakmicu

Totalsport
Ivica Grlić
Ivica Grlić
U subotu će veliku oproštajnu utakmicu u dresu njemačkog drugoligaša Duisburga odigrati nekadašnji bh. reprezentativac Ivica Grlić.

Utakmica će se odigrati u subotu s početkom u 15:30 sati na Schauinsland-Reisen-Areni. "Ivo i prijatelji" odmjerit će snage sa "Zebra Allstars".

Grlić će igrati u obje ekipe po jedno poluvrijeme. Zajedno s njim u "Ivo i prijatelji" zaigrat će Ivica Banović, Max Eberl, Mannasseh Ishiaku, Ulf Kirsten, Ivan Klasnić, Oliver Kreuzer, Willi Landgraf, Klemen Lavrić, Erik Meijer, Kartlheinz Pfilpsen, Oliver Reck, Hans Sarpei i drugi.

Za "Zebra Allstars" će, pored Grlića koji će im se pridružiti u drugih 45 minuta, igrat će još Sven Beuckert, Stefan Blank, Alexander Bugera, Bernard Dietz, Joachim Hopp, Mo Idrissou, Markus Kurth, Nobert Meier, Olcay Sahan, Salou, Tom Starke, Mihai Tararache, Christian Tiffer, Sandro Wagner.

Nekadašnji bh. reprezentativac u petak će se družiti sa fanovima te prodavati ulaznice, koje koštaju 12 eura (djeca u uzrastu do 13 godina plaćat će 6 eura). Grlić je ostavio dubok trag u redovima ovog drugoligaša te ne čudi način na koji će okončati igračku karijeru.

"Posebno me ponosnim čini to što će se toliki broj velikih imena pojaviti u subotu. Siguran sam da će navijači vidjeti puno golova", komentirao je Grlić.

Grlić je u karijeru igrao za Bayern II, München 1860, Fortunu Köln i Alemanniju Aachen. Za bh. reprezentaciju je nastupao od 2004. do 2007. godine. U najdražem je dresu odigrao 26 utakmica i postigao četiri gola.