Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupan iskompleksirani
Kada Amerika moze imati predsjednika, uasto i svabe ne bi mogle imati kapitena - crnca!?
Sweini i Neuer imaju prednost. Iako bi i Boateng bio dobar vodja.
da hitler ozivi oped bi umro
Tamnoput, pa sta' I on je covjek kao i ostali
Jeste, samo je kao igrač ni blizu bar osmorici iz njemačke reprezentacije. Tako da bi ovo bio nekakav više politički nego logičan potez.
Slozicu se sa tobom. Nikada mi nije bila jasno zasto ga se toliko forsira u zadnjoj liniji Njemacke' Bar tu je konkurencija velika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuga i žalost, na šta spade nekoć najponosnija nacija na svijetu.
a u bih ne daju hrvatima i srbima ni da igraju
Ili neće da igraju?
Još kada bi htjeli igrati za BiH, odnosno da ne idu igrati za Hrvatsku i Srbiju. Pametnom dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I tako jednog lijepog dana navrati Njemačka u BiH, zaigra, kad u ime razumijevanja i trpeljivosti salve "U u u..." krenu sa tribina, izrazavajući visok stepen inteligencije naših navijača.