Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ime: Van Gaal Nacionalnost : Holanđanin Posao : Moyes
hahaha to si upravu, mozda i Van Gaal nesto uzme , nikad se ne zna :P
Prva stvar djeca igrala,tj od 11 igraca 3 jedva standardna! A druga stvar da je trener lako biti svi bi mi bili!! A treca stvar ne moze se preko noci sve promijeniti za sve treba vremena! ljudi jednu sezonu slabo igraju i odmah kanta za napucavanje,a do prije par godina nije se znamo ni za city ni za celzi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako ćemo i mi Borusiju prekosutra aBd. :)))
E moj Di Maria, bolje klupa protiv Bayerna u Ligi Prvaka, nego gledat' kako ti novi klub gubi od nekog anonimusa iz četvrte lige :D
Svi su generali poslije tekme a vecina ovdje papaka koji komentarisu kako sta treba raditi nema ni svoj zivot cekajuci koju marku od roditelja a glume neke Einsteine ovdje.
Je li ovo moguce, 4:0 e sad ce krenuti napadi na Van Gaala, ali da je sramota kako da nije, mogu mislit kvote na Milton Keynes Dons ;)
Luzer Van Gal
TOOOOO MANČESTEREEEEE, ŠTO VIŠE PADNEŠ, TO ĆE I USPON BITI VEČIIII!!!! TOTALNA ŽELJINA LOGIKA!!!!
Ponosni bosanac! 27.08.2014. u 00:56 +2 Pa djeca igrala gledaj utakmicu pa komentarisi nesto! Nebi ja reko da su djeca igrala, izmedju ostalih igrali su : De Gea , Anderson , Powel , Evans, Kagawa , Welbeck , Chicarito , a mislim da su ti lavi necinom u prvih 11 igrali , barem Evans Welbeck Kagawa De Gea :)
Šta se dešava sa Manchesteru Unitedom ?? Ja navijam za MU,izgubiti od Swonsia i (nekako),ali izgubiti protiv niželigaša 4-0 ????
Mančester je Mančester- uvjek.
Ima sad moyes da likuje ponovo.
kakaj je on trener, stalno nesto zapisuje i nosi neku shemu. ja sam predvidjao da on nece imati uspjeha. holandski papak, svi zive na ime slavnog krojfa
Sto ti je engleski fudbal, pa klub iz x-tog ranga lige pobijedi Premier ligasa :)))
Sta ti je kladionica...
Manchester se grdo sramoti
Ova utakmica je dokazala da skoro niko od ovih igraca koji su igrali veceras ne zasluzuju ni klupu Uniteda, osim par njih. Treba dovesti jos 3 ili 4 igraca (dva u zadnjoj liniji i dva u vezi)
Van Gaal naprosto ne može prestati sa obaranjem rekorda...očekujem sljedeći rekord u subotu protiv Burnley-a...
Pa djeca igrala gledaj utakmicu pa komentarisi nesto!
sta ce tek biti kad dodu u city...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo razloga zbog cega volim i pratim englesku ligu. Niko niodkoga nije siguran. Dzaba sto je nizeligas rasturi jednog velikana poput manchester und Pa ti podcjenjuj i dalje I izvodi drugu ekipu misleci lahko cemo Nema u eng ligi nista lako i na lijepe oci