Vahid Halilhodžić o suspenziji
0
"Ništa nismo naučili iz rata"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažem ja!!! ha ha ha
Ti kažeš za sebe da si Francuz,i šta te onda kao jednog Francuza zanima stanje u našem fudbalu.Dosta nam je takvih kao ti,radi takvih i jesmo ovdje gdje jesmo.
pa eto nismo... i dalje se ceka da dodje neki supermen i spasi sve.
De ti Vaha pokreni svoje kolege, pa napravite kakvo udruzenje koje ce predstavljati i lobirati Bosnu u Uefi, Platinija ... Dosta je i vaseg stalnog naglabanja po novinama... Akcije su potrebne umjesto supljih fraza...
Tri saveza? Magarac jedan!
Na zalost....
Pa moj Vaha u ovoj je zemlji vazda papaka bilo i bice ih i ubuduce. Samo ce biti problem ako ti papci prevladaju nad sve malobrojnijim ljudima koji jos i imaju nesto u svojim glavama.
KAKO NISMO NAUCILI, BAS JESMO. NAUCILI SMO DA VOLIMO SVA`K SVOJE I TO JE JEDNINO ISPRAVNO I TACNO. NE MOGU VOLITI VISE KOSULJU OD PODKOSULJE. ZATO JE NAJBOLJE TRI SAVEZA U TRI ENTITETA, PA NEKA SE PREDSJEDNICI ROTIRAJU SVAKE GODINE PO JEDAN IZ SVAKOG ENTITETA I SVIMA FINO.