Lahm nakon poraza od Kölna
0
"Nismo bili dovoljno agresivni"
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi igrao za Bayern kada onaj rahiticni Robben udara sve redom, cak ste i Vam Bommela pustili. Eh sada to pretendent za LP i sve naslove u Njemackoj, mislim da je ispravnije reci u borbi za LP naredne sezone i sa glatkim ispadanjem ove. S tim da bih volio da izbacite Inter, mislim mala osveta za proslu godinu. A fino ja kazem ne podmladujte ekipu, a Beckenbauer me ne poslusa.
Bayern prema mom subjektivnom misljenju odavno nije bio u vecoj krizi. Mnogi klubovi padaju u rezultatske ili krize sa povredama ali Bayern ocigledno ima problem u strukturi kluba odnosu trenera sa upravom, trener ima na raspolaganju 15 igraca to jedan ozbiljni Evropski klub , pretendent na Ligu prvaka i sve naslove Njemackih takmicenja sebi nebi smio dozvoliti. Ovi rezultati su samo pokazatelj tih problema prije svega ne dovodzenjem dva ili tri igraca koji su ocajnicki trebali Bayernu u januarskom prelaznom roku. Dok ne shvate da bez rizika nema profita desavati ce se ovo sto se desava , inace veliki sam navijac Bayerna ali bas sto sam takav i mnogo sam realan.