Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam do kad ce izdrzati susic sa ovako otvorenim i iskrenim pristupom. kod nas uspijevaju samo lopovi koji mute i petljaju.
tako je Pape legendo!
Pape me stalno razočara,tvrdoglavost neka ili ego ovo s golmanima ok,ali mlade nade trebaju samo se ulaže u omladinski pogon u EU a kod nas ništa.Žao mi je da Pape se ne trgne malo i ne bori već ono polako ima vremena al nema.Razočaran sam totalka.Naravno da Mamić je glavna faca tu ali ali??? Treba se on malo skulirat !
dan kada pape ode sa klupe slavicu ko svoj drugi rodjendan!!
konju zovni decka
Hasagic je bio najbolji dok je bio u formi , slazem se. Ja govorim za danasnje vrijeme. Iskreno Begoviću bilo koji golman koji ima ikakve veze sa BiH pa i šire, može samo kopačke okrenut. A Sušić nek nastavi sa ovakvom politikom, pa kad počnemo gubit igrače, biće opet savez ne valja. I zašto više ne zove tog Seferovića i Kolašinca, zašto da ljudi mijenjaju državljanstvo kad ih niko ne zove. Dajte ljudima razlog da pokrenu tu proceduru, a ne čekati da oni tamo mijenjaju sportsko državljanstvo i onda da čekaju hoće se li stručnjak Sušić ili neko drugi sjetiti da ih pozove.
Zato sto je najbolji, Handanovic brani u Interu a ovaj nas u Stoke City. I mi ga malo kenj'amo.
Najbolji golman Europe ovaj nas smokljo? Haj me jbi te svi ako je to tako
sta je sa Jasminom Sudicem ? zovni njega treba nam , brat bratu Spaha je dobar ali star treba razmisliti ko bi mu u buducnosti bio zamjena . Jasmin Sudic igra za Mjällby (Svedska)
zovni bolan Safete malog , moze nam valjat :)
Nogometni savez je poslao poziv alenu kao i seferovicu,seadu da dodju na okupljanje u sloveniju da vide kako funkcionise repka a ne da bi igrali.
na njemackim portalima pise da je Bayern doveo Guardiolu!!
nisam stručnjak kao neki,al mogu poručit:TKO NE VOLI PAPETA UVALI MU DO JAJETA.
Pape imas dobrih strana, ali ti je diplomatija definitivno slabija strana. Naci glasnogovornika koji ce davati izjave. Papeta odrediti da trenira i donosi odluke
joj seljacin0 jedna ne mogu ga ocima ko da ima pileci mozak frajer prodo si nas francuzima nebil te oni zvali da vodis neki klub....cuj pape legendo nije tako vec PAPANE JEDAN ........
seljacin0 jendna ona primitivna iz zavidovica nemas blage veze cuj pozvao bi prije begovica nego buffona,casiljasa,harta.....tako si reko i da bi dzeku prije zvao nego ibrahimovica kakve veze ima sto igra miske u japanu ili kini jaca je liga nego nasa nek on zove,sto si zvao ivana sesara.....ma.S u francusku
Sad "najbolji golman Europe" a prije godinu nije ti bio bolji ni od onog papka Hasagica, kojeg si stavio na gol umjesto Asmira protiv Albanije da stoji i gleda loptu kako ulazi u gol iz slobodnog udarca, nesto sto nam je na kraju kostalo mjesto u EP.