Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je iskreno izvinjenje , prihvacam. Upravu nasu nediraj!!!
Umjesto osmjeha meni suze na lice. Sta uradise mom Sarajevu. Nadao sam se boljem sutra, dobro smo krenuli, poceli pobjedjivati, redati pobede, drzaati se u vrhu tabele i onda krah, ispadamo iz kupa bez ispaljenog metka, polako tonemo u ligi, igracki kadar se vec poceo osipati, ne razmisljamo o pojacanjima i mnogo mnogo toga je tu a to mi i ne znamo. Rekao je gledat ce nas seljo u pete, a Boga mi kako je krenulo mi nismo daleko od toga da njih gledamo u Pete, jer su vec ispred nas na tebeli i u direktnoj brobzi za jesenji naslov sa Borcem i u polufinalu su kupa BIH. E rano moja do cega me dovede...
lopov. za njegova 3-4 mjeseca klub je donji 600 hiljada. e moji naivni pitarcici, vi kontali on ce ubaciti svoje pare u klub a desilo se upravo obratno, ono sto su mnogi govorili. dovoljno mu je bilo vidit facu i prethodne poslove pa da se zna sta hoce. a vi kontali abramovic dosao. a palite se na njegove ulicarske fazone a on hamzigahop i alajhmanet.