Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni su obojica amateri
Grafite je mnogo bolji igrač od nakaradnog kloca Džeke...
@...limun svaka ti je na mjestu. kad su svi trazili dzeku, a niko njega izjavljivao je to, pola golova dao iz penala! KLUPA ciganine. Dzeko je izmislio fudbal za njega. ljubomoran na njega, on umire kad dzeko zabije.KLUPA!!!!!
a sta ako se povrijedi grafite ili dzeko...jel onda treba martins??... a za odbranu si u pravu 100%... meni je bolji martin od grafitea... nekako mi je onaj grafite sav na silu...njegova igra, njegove izjave, njegovo ponasanje...sve nesto na silu..a pola golova iz penala ili sa 5 metara na prazan gol...a kada on treba nekom da asistira isto tako, NE, on puca po golu nebil ON zabio... i ptice na grani vise da je previse sebican i ljubomoran na dzeku, sto najbolje pokazju njegove izjave, tokom ljeta kad su svi trazili dzeku a njega niko....kada je govorio: \"zar nije dosta price o dzeki i ko je bio ustvari najbolji strijelac lige\"....bem ga glupa.... NA KLUPU
najveca greska vukova je sto su doveli martensa u prelaznom roku. koji ce im ku.rac jos jedan napadac kada imaju najjaci napadacki tandem u evropi. a u isto vrijeme odbrana im suplja ko odbrana banjaluke u jesen 95. mjesto da su potpisali kakvog defanzivca, doveli ispuhalog martensa cije prisustvo sada unosi nemir i medju napadace.
sto svak sere o pravopisu jeste tu da citate vijesti ili da se preseravate oko lektorisanja hajde nedelja je ustanite i prosetajte te svoje debele guzove besposlicari
@zgembo i padobranac Ovo je Totalsportov članak, ne Sa-xov.
ne mogu da vjerujem da ne provjeravate text jednom kad ga napisete.
ko je taj Vajer Leverkusen?