Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čolpa stari Bošnjanin
Nije ni Nikšić puno bolji
I Nikšić se diči što u svojim redovima SDP-a ima pripadnika VRS,koji kako kaže Nikša, nisu okaljali obraz,iako su se borili protiv RBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Đeksone,nemoj dozvoliti da igramo sa " agresorima " .Upotrijebi svoj autoritet.
Tragičnost bosanske situacije
Goricu odvedi na utakmicu, neka je braća rusi napune do vrha
Prijateljska utakmica je nazi koji ne znaci da igras sa prijateljima vec nesto sasvim drugo. Rusija je suverena i priznata drzava i zasto sport misati sa politikom. Pogledajte ko je sve ucestvovao na olimpijadi 1936 godine u nacistickoj Njemackoj.
Jbo vas Ukrajina više, niste kmečali kad su tolike druge države Ameri sje.bavali i narode ubijali decenijama, a sad svi fol vene siječete zbog Ukrajine, mrš'!
Ljudi ovo je svesno urađeno i Vice je zao da nema ništa od utakmice.Cilj ove ujdurme je da se prestavnisi RS povuku iz saveza i blokira reprezentacija, tj da se ugasi, BIH reprezentacija.....Malo skontajte.....
Šta se mi imamo kurčit Bosnica mala odigraj i namjerno još izgubi biće plina koju godinicu pojeftino
Neka Rusi priznaju genocid u Srebrenici i ja cu prvi doci na utakmicu.
Moj Nikšiću da ste se ujedinili sa SDA bili biste prejaki a ne vama samo glavni cilj kako Bakira da srušite,nemate drugog cilja niti sta da ponudite narodu.Nikad niste htjeli preuzeti odgovornost ni za šta.Sve prebacujete SDA i onda ih kritikujete.
.ebo te sda konju,oni su savez dali dodiku
Da stavim na vagu, Srbi su 4. godine uzrokovali da nemam prave vitamine i jedva išta da imam da jedem kao dijete 90ih i to je neljudski. S druge strane, zeleni mi daju jesti samo splačinu evo već skoro 30. godina i nemam neka ljudska prava uopće, osjećam se kao u nekom logoru bez izlaza. vaga kaže: "Naprijed braćo Srbi i Rusi, razhebite usrane balonje." A tebi Piškiću mater, nesh ni ti dobit glas, ide glas za Krišto da raspemo BiH. Selam iz Živinica.
Bojkotovati savez i sve gdje ima i jedqn srbin ,pun bas je qrc vise ,majku vam bolesnu jbm
Istjerati vicu i srbi ne trebaju da odlucuju ni o cemu o bosni i hercrgovini,sve je ovo njihovw politka u svim segmentima
ODLICNO !!!! Ovo je svima u EU i SAD jasan dokaz da su Covic i HDZ , i Dodik SNSD , ruski konji u Bosanskoj ergeli !!! Odavno se to vec zna, ali ovim su potvrdili da su Putinovi igraci za destabilizaciju Balkana ! E sad , da vidimo one koji vole ovu zemlju i ne zele vise ponizenja iz ruske ambasade ,hoce li reagovati ! A najispravnija reakcija bi bila razvaliri to kuvavicije jaje u Fudbalskom savezu ! Isprebijati ih sve dobro i otjerati iz saveza !
Što se sad pred izbore ovi stranački nadigli nesto oni brane BiH .Stranka ti se se sastoji od Kuprešana pobjegulja.Ko će za njih glasat? I lafo pred izbore nekakve milionske ugovore donose za BiH.Uvijek iste fore
Ako će mo pravo, politika je i to ako nećemo da igramo prijateljsku utakmicu sa Rusima. Na kraju, šta nam to Evropa i svijet mogu uraditi a da već nisu uradili.