Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka nam nikola nikic objasni zasto je na kipru 2002 u kvalifikacijama U19 forsirao golmana sofrenica pored nekih drugih boljih i karakternijih. jer taj isti sofrenic je u rukavicama drzao sliku ni manje ni vise nego radovana karadzica. dijete od nekih 18 19 godina nosa sliku ratnog zlocinca. reci nam to nikola nikicu
Nikić je legenda i dobar čovjek.
moram priznati da je edin dobar igrač. ali jebajiga bošnje, ne može vam on sam nositi reprezentaciju kad su svi ostali panjevi.
@koksibal o čemu ti, majke ti?
@gumenakita a o čemu tek ti, jadan ne bio?
Najzaslužniji za ovaj uspjeh Rome je A. Conte, koji je "nekvalitetnog" Džeku ipak zamijenio za super zvijezdu Girouda.... Ja trenera i gov... ana.
Lessi se vraća kući.....Roma šampiiiiiiooooonnnn. Bosanac na vrhu
Roma je u dvije utakmice dala ukupno pet golova, Barca samo dva!
ja sve kontam jesam se napio sinoc ne sjecam se 2 gold ;D
strasni sud Nikole Nikica :D