Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P.a.p.a.k. zenicki, ne diraj Messija i ne poredi ga sa ovim p.e.d.e.r.c.i.n.o.m. , š'čuo?
Najbolja al u qrcu, platis 140KM patike i puknu ti za 10 dana! PS patike kupljene u Nike Shopu pored MC
.
Za ove k r e t e n e, "pristrasne" Messiu koji nazivaju Ronalda "Penaldom" samo da im dam jedan zanimljiv podatak - Messi je imao imao vise penala od Ronalda u dosadasnjoj karijieri...tako da vam ta prica ne pije vodu...jedino kod onih koji povrsno prate fudbal...a to su navijaci barcelone, koji navijaju za Barcu dok pobjeduje..a kada izgubi ni Interpol ne moze da ih nadje !
haha čuj penaldo najbolji xD da nema penala nebi zabio gola hahah
za ove kopackice moras biti pedercina prve klase
Novinari koji pišu sportske vesti na Klix.ba rade na Barca BIH, zvanično udruženje navijača Barcelone u Bosni i Hercegovini. Pa Vas ne treba iznenađivati kada čitate sve negativnosti o najboljem klubu na svetu i najboljem igraču današnjice, Cristianu Ronaldu. Sad će ono milion navijača Barcelone da nalete i da mi odgovaraju kako je Messi bolji, ovako onako, ali unapred, pre nego navalite, setite se zadnjih El Clasica, gde tog Messija nije bilo, a bio je jedan, vladar, Cristiano Ronaldo... Calma, calma, aqui estoy yo!
Mogu se ljubomorci i objesit ali Ronaldo je najbolji na svijetu. Messi mu nied do koljena.
... svog najboljeg "manekena" Cristiana Ronalda.... kakva neprofesionalnost i subjektivnost barcinog navijaca novinarcica, to je strasno!