Cristiano Ronaldo
0

"Nikakve me lične nagrade ne zanimaju"

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Prije nekoliko sezona je sjajni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ostavljao dojam da ga zanima samo lična promocija. U izjavama je bio samodopadan, te time nije širio broj simpatizera oko sebe.

S godinama se vođa madridskog Reala na travnjaku očigledno mijenja, a u prilog tome idu i izjave nakon subotnje utakmice Primere u kojoj je Real kao domaćin pobijedio Athletic Bilbao 5-1. Ronaldo je u to slavlje ugradio tri pogotka.

"Ne lovim nikakve rekorde, niti me zanimaju osobni rekordi i nagrade. To što dajem pogotke je dobro za Real, a tim mi je iznad svega. Dio sam ekipe, tako se osjećam i tako se ponašam", rekao je Cristiano Ronaldo koji je sa 14 pogodaka prvi strijelac Primere. Zabio je jedan više od velikog rivala iz Barcelone, Lionela Messija.

Idućeg ponedjeljka je na rasporedu "el clasico", derbi Barcelone i Reala na Camp Nou, a o tome je Portugalac kratko rekao:

"Njihovih osam pogodaka Almeriji nije podatak zbog kojeg me strah. Mi nismo Almerija, već smo ekipa koja će im se suprostaviti na pravi način. Jedino i isključivo me zanima osvajanje Primere i svi smo tome podređeni", završio je Portugalac.