Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
deutschland deutschland über alles,über alles in der Welt,naprijed adleri(orlovi)
Oni minijaturni su najopasniji, sungija do koljena
ma SHakira bila kod Dijamanta na kondicionom treningu
SRETNO ZLATNO-CRVENI-CRNI.ADLERIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ma \'ta ce Lahm? Moze joj samo igracka bit\'...
Nije joj ga mogao složiti. Složio ga nama pa se umorio :D
Što joj ga Lahm nije složio
@prolaznik sjedi pet...
Vrlo vazna vijest koja ce promijeniti povijest juznoamericke drzave. O ovome ce dijeca uciti, a mi moramo biti ponosni sto smo bili savremenici ovako povijesnog dogadjaja.
tjekom, povjesno,nogometasi,osobno,priopcenje,zracna luka,-- pa tkojim jezikom BRE vi pisete ; ha ha ha mala sala al sam na the end skonto sve--- svabe cekale pola sata na Sakiru.
zbog kasnjenja elfa penali shakira brani
bih sacekao Šaćiru
a gdje ce nogometasi gledati svjetsko prvenstvo??? heheeeeeeee... napred srbija!!!!!!!!!!!
Druže Meho, pa kada pogledaš kartu svijeta, vidiš da se Afrika i Južna Amerika uklapaju kao puzzle. Sve je jasno - to je bio jedan kontinent, nepravedno podijeljen od strane prirode pomicanjem tektnonskih ploča. Vrijedni i preložni novinari redakcije Sarajevo-X portala odlučili su da isprave povijesnu nepravdu načinjenu Južnoj Americi, tj. da se uklone posljedice separatističkih tenzija Afrike, i ispravno su naveli da je Johannesburg i JUŽNOJ AMERICI, gdje je povjesno pripadao sve do navedenih radnji od strane tektnosnik ploča. Svaka čast, Sarajevo-X!!! Hvala na ispravljenoj nepravdi! :)
na južnoameričkom tlu ??? nisam znao da je juznoafricka republika u juznoj americi