Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na BIH TV komentator spominje (visekratno!!) nedozvoljenu poziciju kod prvog gola Njemacke. Sportski (nogometni) komentatori moraju znati bartem osnovu nogometnih pravila !! treba da se stidi. obmanjuje gledaoce.
Čestitike njemačkoj na zasluženoj pobjedi, a šta im radi Mesut svaka čast Turčine. PS. šta je sa rasčerupanim kokošma, kad oni igraju?
Izgleda, da sam precijenio Rosetija, nije nista bolji od Larionde. Priznao gol Argentini iz cistog ofsajda. Jos kad se sad sjetim sta je nama radio protiv Portugala u Zenici, mogu reci da je pravi ljigavac.
Evo ti Rosettija...napravi jos vece sranje...Nidze gola!!!
Takodjer, nije mi jasno kako je fifa mogla za ovu utakmicu delegirati kontroverzne Larriondu i njegov tim, a veceras Argentina-Mexico sudi puno bolji Rossetti. Mogli su Rossettija stavit da sudi Ger-Eng. Urugvajca Lariondu, ako nisu htjeli da sudi Argentini, mogli su ostavit da suti neku sutrasnju utakmicu.
upravu si u potpunosti, ali se to ovim našim kretenima ne može objasniti.. tako da se đabe ne moraš truditi UPRAVU SI
Cestitke Njemcima, ali mislim da bi sve bilo drugacije da su sudije priznale gol Englezima. Sa 2:2 na poluvremenu, poznavajuci Capella, on bi zatvorenije igrao u nastavku i vodio bi vise racuna o svom golu, jer ipak je to Talijanski trener, tako da ne bi bilo rizika previse i kontri Njemaca koje su unistile Engleze. Ja bi volio da smo gledali penale.
Engleska nije imala sreće. jeste li vidjeli onaj šut Gerrarda što je odbranio golman vrhovima prstiju, pa Lampardovu prečku iz slobodnog udarca, sve to dugom poluvremenu. A u prvom goman odbranio Lampardu, pa onda poništen čist gol itd. itd. BUDIMO REALNI, NEMOJTE SE SVAĐATI!!!
\"potopili\" Izvinite molim Vas u drugom poluvremenu dva šuta švaba, dva gola... Mojne mi potopili, molim Vas
BUNDESLIGA = najbolja liga u evropi Gdje su sad oni sto su govorili da Njemci nemaju nikakvu reprezentaciju i da ce ih Englezi rasturiti?
K.aram ti seku i mamu,prosudi ti glupane
..kako njemci mrze turke..braco moja..a ovaj turcin im donese pobjedu..ko nekad zidan francuskoj
bravo za njemce ovaj poništeni je za onaj 1966 ali i bez njega njemcima je ovo bilo poput treninta
Deutchland über alles. Anglosaksonce je bog kaznio za Ganica.
Deutchland uber alles u svemu pa i u fudbalu. Bravo Deutchland jedini evropski prijatelji Bosne i Hercegovine!