Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicne budale, covjek ima podrsku Ulia, Karl-Heinza i ostalih u Bayernu jer i vodi njihovu politiku tj ne trosi se ogroman novac na pojacanja kao npr Barca i gleda se finansijska stabilnost kluba prije svega. To sto budala Flick hoce da mu daju 200 mil za pojacanja kao da mu je ovo PSG ili City to je trenerov problem. Puna podrska Brazzi!
...iako ne volim Bayern,to je stvar koja mi se najvise svidja kod njih...ne ulazu mnogo kao neki drugi,imaju opet bolje rezultate od njih,a klub je vjerovatno u najboljoj finansijskoj situaciji u Europi...tako se pravilno vodi jedan klub...neki ljudi ne shvataju da skupa pojacanja ne garantuju i trofeje,City i PSG u LP su najbolji primjer...Barcelona dovede nekoliko igraca od 100+ miliona i fasuje 8 komada od Bayerna...
A koga je to Flick htio pa spominjes nekih fiktivnih 200 miliona? Htio Odioija iz Chelsea koji nije ni blizu 50 miliona, a kamo li tih cifri, sta pricas ti? Bayern se natezao sa Destom na ljetnom prelaznom pa ga Barca zgrabi, a oni kupise Sarra koji se ispostavio kao promasaj (isto kao i Roca, Costa) pa se eto svakako potrosise pare i to ni na sta. Nemoj branit Bracu samo zato sto je nas.
Sve je ovo krenulo od kada je Löw rekao da prestaje! On zna da mu je ovo jedina šansa da za slijedećih 10 godina ima puno lakši i sigurniji posao😉 kod klubova il pogotovo top klubova možeš nakon 3 mjeseca lahko nogu u dupe dobiti. On je ovo planirao 100% jer zna kad neko sjedne na klupu Njemačke, ne ide tako brzo
Hansi je poceo praviti probleme od kad je saznao da Low napusta repku. Sve ostalo je trazenje razloga da to opravda i nista drugo. Iz DFB je otisao iz kao sport. direktor zbog nekog navodnog razloga, a sad kao tog nema.? Bayern ce DFB opaliti 15mil za trenera.
ne optužuju ga Njemci, već JEDAN njemac, koji je novinar, i ništa se ne pita.
Kazu Hasan kriv jel nije doveo neku zvijezdu u napad itd., a nigdje logike kako ces dovesti drugog "Weltklasse" napadaca i parkirati njega na klupu, covjek bi posle par sedmica rekao da hoce vise min. ili odlazak, a pored Lewe nema tebi dovoljno minutaze da ostanes sretan. Bayern fans imaju luksuzni problem, ocekivaju triple svake godine a to ne ide.
Bošnjaci i sukobi...nista drugo i ne znaju
Hej admin zasto brises komentare koji su ispisani i cinjenica historijska (ono sto sam napisao ovom sa bulevara a tice se Oivere Hrebljanovic i Mare Brankovic),,znaci on cijeli Bosnjacki narod moze ovdje provocirati i vrijedjat i vi to "nenajerno" propustate a cistu istinu i cinjenice brisete ,moze vas biti sram ...nekad covjeku cisto onako dodje misao da ste u sluzbi SRNE..
ispravka -Olivere ,"nenamjerno"
Pa Klix i jeste antibosanski portal, to svi znaju, zato su i promijenili ime.
Brazzo je krivac i što je Bayern uzeo titulu LŠ, i titulu lige, zbog toga ga niste komentarisali 😂
Gdje je Flick bio dok se Hasan znojio u dresu Bajerna
Znojio se i Flick u dresu Bayerna i prije Brace, 85-90..
Flick je izvrstan trener ali znao je da preuzima klub u kojem se treneri ne pitaju za transfere. Pa ako jedan prelazni rok i nije ispao najbolji to nije razlog da se odmah odlazi iz kluba. Ni ostali treneri u drugim velikim klubovima ne mogu dobiti bas svakog igraca kojeg pozele.
Volio bih da preuzme Nagelsman koji je napravio odlicne rezultate sa Leipzigom koji nema ni upola tako dobar igracki kadar kao Bayern.
zna se sef
Najtrofejniji i najuspjesniji BiH fudbaler svih vremena.
Da je valjao, ne bi ga bosanci otpisali..... Samo naprijed Braco.....
Da je braco otiso onda bi flicka optuzili za isto....
Ovaj novinar je ujedno i insider za Bild iz Bayerna a njegov izvor i dobar jaran je Hans Dieter Flick. Nije tacno da je Hasan kriv. Struktura Bayerna je takva da su treneri ograniceni. U proslosti su imali problema sa Guardiolom, Ancelottijem i Kovacem.... Treba uvest sistem menadzera ko u Engleskoj a ne da odlucuju Guzonje koji sjede daleko od terena. Bravo za Flicka sto je otisao, sas ce Repka da krene
Sace Braco uskoro kafanu otvorit na magistrali, pa moremo kod njega na jagnjentinu kad krenemo kod Dzeke u kafic