Fabio Capello
0

"Nijemci nas se boje, zato pričaju o nama"

Totalsport
Fabio Capello (Foto: AP)
Fabio Capello (Foto: AP)
Mnogo reakcija je za sobom povukla utakmica Engleske i SAD-a (1-1) na Svjetskom nogometnom prvenstvu, kojem je domaćin Južnoafrička Republika.

Mnogi su, s razlogom, komentirali veliki gaf engleskog golmana Greena koji je poklonio bod Amerikancima, no na igru Engleza se osvrnuo i Franz Beckenbauer, igračka i trenerska legenda Njemačke. Popularni Kaiser Franz je poručio: "Malo je od nogometa bilo na toj utakmici. Englezi kao da su se vratili svojim starim navikama. samo nabijaju loptu."

Nije dugo trebalo za reakciju s druge strane, iako engleski selektor, Talijan Fabio Capello, nije bio baš pričljiv o tom pitanju.

"Pričaju o nama i blate nas jer se boje. Strah ih je od utakmice s Engleskom", samo je uzvratio Capello u izjavi za Daily Telegraph.

Inače, već sada se počinju rasplamsavati priče o mogućem susretu u osmini finala između Njemačke i Engleske. Njihove grupe C i D se međusobno križaju, a susrest će se ako jedna od ekipa bude prva u svojoj grupi, a druga drugoplasirana u svom okruženju.