Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poznato da obozava barcu i messija , to samo moze plus biti
Starknem mu zenu unaprijed za eventualne lose odluke po nas..
Nijemci su ipak najnepristraniji i najmanje emocija unose u svoj rad. I nemojte da vezete ovu tekmu za Barcu Real. Čovjek je imao realne kriterije i ne s er i te o prisranosti. naprijed Zmajevi :)
jeste dosadni sa tim mevlidom vise boJe li vas mevlid da vas boJe
ja sam prizeljkivaonekog svabu da nam dijeli pravu, nema se on sta podcinjavati platiniju ili nekome, vrlo su jaki i imaju veliki utjecaj da bi ih se dovodilo pred svrsen cin, za svaki kiks ili neku malverzaciju dobit ce po usima od njemacke sudiske komisije tako sto ce dobiti manje vazne utakmice da sudi, ako ikome vjerujem onda su to oni
Vama iz Sarajevo-x coma treba pod hitno lektor, glupi nepismeni seljacki novinari
zasto nama nikad ne sudu neko iz turske, pa to su dvije drzave!!
covjek voli Barcu, znaci ne voli Ronalda i Pepe-a... lijepo lijepo... u Lisabonu ce da se cuje \"Messi Mesi Mesi\" :D :D aBd da nam Platini vrati nepravdu protiv Francuza...
trebamo jednog turcina on bi sudio za nas
čudi me da su njega, a žena mu PORTUGALKA, zar to nije sukob interesa?
covjek je samo jedan posteni nijemac, ne gotivi cifute niti cigane. Koliko mi je poznato ne igraju za nas, cemu ba ljudi frka??? Zivio nam drug sudija :-)
Ovo je platinijev covjek, provjereno ;)
Dzeki, hajd nazovi ovog svog jarana i popricaj te malo ;)....
eh eto prvi u koraku platinija da nas zgazi....
Kada bi sudio i Mevlid Jasarevic Portugal ce pregaziti islamiste.
Kakvi ste vi ublehari! Madrid i Mou se žale i odmah sudija stalno kritikovan. Pa zar niste do sada naučili da ništa lijepo iz usta onog žvaljavog Portugalca nije izašlo? Nije džaba cigoš kao i ostala klapa. Stark, vrhunski ili ne, najmanje je bitno. Ako smo bolji, Poljska nam ne gine!
Pusti te se kompleksa sudija,nema na guzove na EP jos protiv portugala