Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O čemu ti? Jesi uopšte pročitao članak? Kakvo drvlje i kamenje, samo se napravila analiza svih derbija od kako je Real preuzeo Mourinho.
Barca je mašina! Iskompleksirani madriđani i oni portugalski cigani ne mogu im ništa.
Naslov je neistinit! Šifra: Inter Ostatak teksta je jako subjektivan. Kad sam se prisjetio svih ovih utakmica, nema ni traga nikakvoj dominaciji, pa ni rezultatskoj. Autor je i remije okarakterisao kao neuspjeh Mourinha.
http://www.betnovac.bloger.hr/
5 bodova prednosti u ligi, sto je prioritet ove godine.. farsa i hobit mogu da ga duvaju
Barca je najjaci tim svih vremena....
MA PUSTI NJEGA IZGLEDA DA JE OVAJ NJEGOV KOMENTAR BIO NAMJENJEN ZA ONAJ NAJAVLJENI STRAJK U GRAS-U
a da proba sa 10-0-0
Dzaba taktika, dzaba sve, kad sudije navlace za barcelonu.. U prosloj utakmici to nije bio slucaj, ali u ostalima, sigurno!!!
ovaj SARAJEVO je pametan frajer. svaka mu čast. ali je dosadan. je.bo vas više i real i barca. volim barcu, to stoji. ali prije pet godina , bilo je ovako: real barca 1:4, barca : real 1:0, a od kad je Dingospo Guardiola trener barce: real : barca 2:6, barca real 2:0, barce :rma 1:0, real barca 0:2, barca rma 5:0, rma barca 1:1 ......... znači barca bolja. trenutno. ljudi moji real je najtrofejniji glub. ali da stignmu barcu po igri trebat će im puno godina hvala.
http://www.travian.ba/?uc=ba1_1363 svi koji hoce da pocnu igrati traviana poceo je novi bosanski server ba1
Nije do Mourinha,on je strašan trener.Ne igra on nego igrači.Do njih je.Treba pokrenut milione da trče, u tom je problem
Busquets, Xavi, Iniesta, Messi I Fabregas. Koji jos Tim na svijetu igra sa 5 klasicnih veznih igraca? Koja je to formacija?
Murinjo je glavni, mrzim barcelonu zato sto je svi gotive odjednom, osvojit ce ligu Real a C.Ronaldo ce biti najbolji igrac. I navijam za Džeku a ne man city :D
Gvardiola doveo:maskerano cuca..vilja jedna sezona i gotov..busquets barsina skola..adriano prosjecan bek evra je fudball izmislio za njeg..ibrahimoci kad je vidjeo kakv je trener samo otisao..Rajkard:mesija uveo u prvi tim inijestu uveo u prvi tim vratio pikea.. valdez,, daniiel alves da ne pricam ronaldinjo..samule eto..i gvardiola nesto stvorio ne budi te smijesni
Mozda smo mi iskompleksirani Portugalcima pa preko Mourinha mrzimo Real
Nek je vas Guardiola neki trener. Smijesno je uopste porediti ta dva trenera kad se uzme u obzir da je vas trener naslijedio ekipu, samo sto je Barca uvijek bila u vrhu a Real je od malo jace ekipe postao drugi najjaci tim na svijetu i kad se uzme u obzir gdje je prije Mourinja bio, sve je dobro. Ko je to postao hit nakon sto ga je Guardiola doveo. Samo Sanchez. Otjerao Samuel Eta koji ih je poslije izbacio iz Lige prvaka i kasnije je osvojio. Otjerao Ibrahimovica, zbog kojeg je Eto i otjeran. Nesta pricate o propalim igracima i skupim transferima ai sti vrag radite. Pricate o generalu Franku koji je navijao za Atletico madrid i lazete da je namjestao Titule Realu. Pa ja, djeca koja ne poznaju historiju nogometa. Boljeg trenera od Mourinja nema i da on Trenira Barcu sad bi Barca bjezala 5,6 bodova Realu a ne obratno. Vi i vas Guardiola. On fol gospodin, pa ko je glumio u kupu kraljeva kad je gubio da ga je Christiano udario glavom. Obadvije Ciganske ekipe ne mojte sr,at,i.