Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, vidi ovog u potkosulji, tako se dolazi na skupstinu:D
O ozbiljnosti kluba, dovoljno je samo pogledati velikog badžu na slici i sve je jasno.
Dok god po klubovima sjede ovakvi KOKUZI nama nema napretka, mislim kada bih sve njih istresao ne bi skupio 1.000 KM. Ovi i slicni likovi (mislim na sve klubove), su tu samo radi svoje biografije, da pametuju po gradovima, koju markicu zavrnu, sjede u lozama (stadioni koji to imaju) i glume neke \"strucnjake\", a u stvari su nula bodova!!!!!!
Puno baba=KILAVA DJECA.Čelik bi morao biti klub koji se svake godine bori za evropu,ali će zbog POTKOŠULJA MENTALITETA i slijedeće sezobe biti na 10 mjestu.
\"...a konkretno je zacrtana pozicija koja garantuje izlazak na neko Evropsko takmičenje. \" haha cuj da smogovci idu u Evropu.. e ne mogu da vjerujem... al\' dobro, to im je svake godine cilj :D VASA G.OVNA GRADOM TEKU, ZAGADISTE GRAD I RIJEKU, SMRDIS ZENICO, SMRDIS ZENICO !!!
nastavi poslovicu: NICAZE DISMR....