Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da nemoze... a ko je to uporedio ta dva kluba.. raul nigdje nebi ni isao da nije morao, ali kad je vec otisao, nije mu zao sto je to schalke. I ja sam madridista, ali taj tvoj komentar je ko od malog djeteta, a ne njegov. Prije nego si madridista, trebas biti realista! u oba smisla ove rijeci.
Iskreno, drag mi je napadac i najdraži igrač reala u povijesti ali ova ti je izajva isto od malog djeteta. Šalke se ne može porediti sa Realom ni u čemu.
ne mogu vjerovati da je magat napravio ovu glupost... raul je odavno stari slauf, izduvo... dzeko je za njega josip bukal