Lothar Matthäus
0

"Nije me razveselila Bayernova pobjeda nad Interom"

Totalsport
Lothar Matthäus
Lothar Matthäus
Lothar Matthäus, rekorder po broju nastupa u njemačkoj nogometnoj reprezentaciji, a danas selektor reprezentacije Bugarske, kaže da je podijeljenih osjećaja kada je u pitanju okršaj Bayerna i Intera u Ligi prvaka.

Matthäus je, dakako, igrao za oba kluba. Dres bavarskog ponosa nosio je od 1984. do 1988. godine, te od 1992. do 2000. godine, a u međuvremenu je četiri godine nastupao za Inter.

Bivši nogometaš koji je prikupio rekordnih 150 nastupa za njemačku reprezentaciju, od toga 83 za bivšu Zapadnu Njemačku, kaže kako se teško može navijački opredijeliti u sudaru Bayerna i Intera. Njemački prvak je dobio prvu utakmicu u Milanu s 1-0, a uzvrat je u utorak navečer na Allianz Areni.

"Moje srce kuca za Inter. Bio sam na prvoj utakmici na San Siru i nije me razveselila Bayernova pobjeda. Opet, i Bayern je dio mog srca. Stoga ću reći da su izgledi za prolaz 50-50. U nogometu je sve moguće. Inter sigurno može pobijediti u Münchenu. Mislim da rezultat iz prve utakmice neće sputati Inter. Oni i dalje mogu proći", izjavio je 49-godišnji Matthäus za Mediaset.