Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ste hvalili ovog malog, ja mislio brzo ce u neki od TOP klubova.
Nihade sad ti je prilika zato radi naporno i trudi se max, gini na terenu.
@GM7 kakva prilika? Igra u klubu sa nezdravom atmosferom. Jos je na pozajmici. A taj klub zivi od prodaje igraca. Ako sakupi 5 nastupa ovog proleca boce mu premija.
Pod trenerom Tudorom mali će napredovati, vidjeti ćete..... HŽV
Dobar komentar, slazem se... Raja ne konta, i ne prati Hajduk.. Igrao bi i tamo on, ali imaju 2 standarna stopera, uvijek su u prvih 11, i Mujakic je igrao 2 puta, kad su imali suspenzije... Hajduk je ok rijesenje, vise bi volio da se u Sarajevo vratio, al jbg...
Sigurno dobar igrač i čovjek, nadam se da će otići ponovo u ligu jaču od naše..daj Bože u Sarajevo, ali neće ga oni platiti koliko vrijedi.. sretno paša..
Pa ako te baš interesuje znam ga vrlo dobro i zato i mogu reći, isto tako znam i da ga Sarajevo nece platiti koliko je u Belgiji zarađivao.. još nešto?!