Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno i sve najbolje !!!!
Kulturan i odlican momak, pa tek onda fudbalske vjestine! Sretno majstore i u bolji klub otisao, te kapiten reprezentacije postao!
HAHAHAHA PA VLASNIK KORTIJKA JE VLASNIK SARAJEVA TO NIJE PRODAJA IGRACA NEGO PREBACIVANJE IZ LIJEVOG U DESNI DZEP HAHAHAHAHA
Sretno momku, a sad u kupovinu oronulih majstora iz Srbije, Makedonije i Montenigerije
Kotrljika wtf
Ovo je extra potez. Uzeli milionce i jos ce do kraja sezone ostati. Mene samo zanima koliko ce kostati ta posudba, da ne mude na karaju otisao za djabe ? Ovi sto pricaju TAN, ovo tan ono, opro pare, i tako to imaju svog Lutvu nek u njeg gledaju i neka skontaju kakavu grijanje minus im je idalje.
TANOV KORTIJK PREBACIO NOVAC TANOVOM SARAJEVU KAKAV MILION I BAKRACI , KOJI SI TI GLUP.ON
@coksa1 jesi izgrizo jaja svoja malena gledajuci Sarajevo u guzicu na -15 gledaj i sad kako akademija zaradjuje! Debilu!!
Jbt prebaci se u klub i smota milion i po haah
@neznalica79 TANOV KORTIJK PREBACIO NOVAC TANOVOM SARAJEVU KAKAV MILION I BAKRACI , KOJI SI TI GLUP.ON
Zasluzeno perspektivan odlican dobar SRETNO Niho a mi imamo nasu akademiju i opet cemo napravit korisnog i porfitabilnog igraca
Svaka cast. Sretno.
Bravo, idemo dalje do medalje, sampioni aBd 💪
Sretno momak.
joj al' ce neko od funkcionera razbucat' janjad iz okolnih sela... tasko da pretekne koje za 1. maj