Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bega Majstore !!!!!!!!!!
Bravo za Asmira Begovića, ovo je pravo lice Trebinja a ne oni genocidaši koji su rekli da će "napraviti lepši, stariji i veći Dubrovnik". Danas Vučurević ide plakati Bošnjacima i moliti vlasnika Bingo marketa u Tuzli da otvori dole šoping i da zaposli gladne genocidaše...
a baš ovaj Begović nije mog'o oženiti neko naše napaćeno čeljade?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Čuj, 'njegovu', valjda NAŠU voljenu BiH !
:))) naša snaha još ..ne zna kako to hoda u Bosni,ali naučiće .. :)))))))
pa neka dominantna,em djete nosi cisto americko ime,em kaze njegova BIH...ahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
e jbga ! pa i njegova je kanada koliko je bosna njena , what's the problem ?! VOLI SVOJE, POŠTUJ TUĐE ! i mirna bosna i ... kanada.
a dječica im se zovu Marc, Anthony, Mary ... mašalah !
Ovaj begovic je potvrdio moje rijeci zna i vidi i sam da su bosnjakinje sve uglavnom rugobe i uzeo uvoznu. pametan covjek vidi se da je odrastao u kanadi a ne u teheranu kao dzeko sljivotres
Ovaj begovic je potvrdio moje rijeci zna i vidi i sam da su bosnjakinje sve uglavnom rugobe i uzeo uvoznu. pametan covjek vidi se da je odrastao u kanadi a ne u teheranu kao dzeko sljivotres
Ti si odrastao u Vatikanu koji te je učio da je Zemlja ravna ploča i da se ne okreće oko Sunca. Zato si poput onog drugog genocidaša Franck1 tako zaglupljen. Ne mogu ja tebi objasniti da je 2+2=4 jer ne znaš ni šta su brojevi. Ako bi pokušao da naučiš biskupi, fratarei, hercozi, kardinali bi te proglasili ili terirostirom, ili vampirom, vješticom pa te spalili na lomači. Možda da im daš malo guze ili platiš zadnjom ušteđevinom "otkup od grijehova"
Njegovu BiH? Pa zar nije i tvoja, naša, vaše djece? Šteta što je ne osjećaš kao svoju.
Asmirova zena Nicolle je rodjena Kanadjanka.Fina je nije losa. Vazno je da se oni vole sve drugo je nevazno.
Nikad mi neće biti jasno zašto naši ljudi pogrešno okrenu zastave kada se slikaju?????
Nasa begovica,imamo najljepse zene na svijetu!
BiH je sada i tvoja Nicolle :D
Bega mogo si bilo koju saudijku, turkinju ili jemenku da mi tebi narucujemo, no morao si po svome brukati narod s tom kjafirkom.
od ove pite neces pojesti
predivna porodica! divnu je curu ozenio - skromnu, finu i lijepu!
et ti bas znas jel skromna a fina i lijepa bas nije kad pogledam sta kod nas po gradu hoda nebi je ni u normalnu svrsto al hajd fala bogu pa njemu je :))))
Begovicu prava ti je NEVJESTA, nema sta !
dobra je nicolle, prava navijačica bih
i na salu zastava naopako? ne mogu da vjerujem...