Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno zmaju nas ! Dobro dosao medju svoju raju Bosansko Hercegovacku !
Sretno momku,ali mogao bi mu babo Braco pogurati kojeg bosanskog igrača u Bayern..
@965 druze nema ti na zapadu u onakvim klubovima guranja, odnosno ima al kad imas kvaliteta pa je u nijansu gore dole onda ce uzet uvijek svabu ispred. Odmah nas mentalitet mogo je ovo mogo je ono, trebamo usadit u svoj mentalitet da prvenstveno budemo profesionalni u poslovima kojima radimo pa tek onda ostatak.
Hajmo pljuvanje napaceni narode.
Da kao "sto ces ovdje mi bjezimo za Njemacku" Seljacine su to,niti malo ponosa sto si ,tko si I sto ti je domovina!
Pljucnem ga ja jer lik ocito pojma nema o fudbalu. Babo ga ubacio u Bayern, naravno nije islo pa ode nekako u Ameriku, nije mogao sastaviti par utakmica i bace ga dalje nekim Italijanima. Lik nije tu po zasluzi vec po babi.
Gledaj ti samo spiska repke, nijedan od ovih ne igra bitnu ulogu u svom klubu u ovoj poluamaterskoj ligi gdje dva igraca ispod 21 moraju da igraju od pocetka utakmica. Bas lose, vjerovatno najlosiji sastav ikada
to je buducnost ne moze sve odma za 2-3 godine bit ce odlicni ako budemo kmali savez i strucni stab normalan
Gledam spisak i vidim da su igraci vecinom iz nase lige. Kakvu smo mladu reprezentaciju imali sa Dzekom, Salihovicem, Ibisevicem...nije nam nesto svijetla buducnost sa ovom generacijom.
Kad je dijete od poznatog a taj isti stari Salihamidžić prstom mako nije za Reprezentaciju. Pojma ovaj o fudbalu nema al eto Ibrahimović nije imo babu poznatog pa su ga otjerali.
Ovo mu je i prva posjeta BiH
Da ne mogao za neku strasse igrati u Njemackoj igrao bi, ovako uzmi sta ti se pruzi…..2500 eura kosta poziv u reprezentaciju, mladje kategorije, 10 za A relrezentaciju.Toliko je faruk kasirao od Husarica za fudbalske leseve Pirica i Meanovica.Zwanzig tauzend euro….
Akp zna 3 recenice na nasem jeziku svaka mu casz
Omah ga u A tim, po babu. Treba postovati stare bosanske obicaje.
sretno ,,👍👍 da krene Hasanovim stopama
🤮🤮🤮
Kad je mogao Tino Sušić na svjetsko a da nije igrao u kvalifikacijama, može i Hasanov mali.
Ako je na oca trkom kad je igrao za Bayern (ne za repku), bice dobar.
sretno nick al zna li bleknuti bosanski
A je li to znaci ako mu je otac Hans bio dobar igrac da i on mora biti dio repke? Po cemu je on to zasluzio a nije neko domace dijete?
meni se cini da je malom cast bas nekako od srca cini se.... on nema nikakvih interesa osim da se nametne nekom.... bogat je vec..... a vala ako je i stela nek je - kakvih je sve lindohana repka imala nek poguraju u Hasanovog malog..... njemu sretno
Bravo!
Vise izgleda sve na privatne veze nego na najbolje izabrane za BiH U21 kadar. Šta ako ima puno boljih u BiH koji nisu dobili šansu, jer ih je puno sa strane koje se ubacuje. Zašto momak ne igra za Njemce? Ima veću konkurenciju ili šta. Nije FSBiH agencija za promicanje djece poznatih. Bar tako izgleda da nije sve u redu