Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi se igrači plaćaju po 40, 60, 80 miliona, ova 22 miliona su smiješna cifra.
@faris_tesanj pametan potez ovog fudbalera. Otisao je u Dortmund koji nije najveci svjetski klub, ali je klub veci od Red Bull Salzburga i tamo ce se moci dalje afirmisati i razvijati dok ne dodje na nivo da moze odmah u prvi tim Juventusa, Real Madrida, Manchester Cityja i drugih klubova.
Borusija ima ove omladince boli glava, Sancho, Hakimi, Brandt, Hazard mlađi, sad i ovaj Haaland... Biće to opasna ekipa dok se vrat Witsel i Reus
Hakimi nije njihov i vjerovatno se vraca Realu..
@NigdjeNaSvijetu odose Sancho i Hakimi. Zato i dovode Halanda ...
Ovo su se malo komsijski cjenkali hehe da je Braco pregovaro da prede u Bayern spustio bi to na 17 mi lrealno jedan od najboljih mladih napadaca a cijena 22 mil malo vala,nije realno je oko 60 mil al haj bice Dortmund opasan iducih godina malo da jos odbranu poprave
Malo para,ovi ce ga udati za 70,mogli su i tranciku izvuci..
Ovo je prava taktika ..umjesto direkt ko „neki mladi“ u *NBA* on sam sebe spusti i u pravu ligu za uspona.. tek mu je 19 godina. Polako jarane..
Kompliment i za igraca i za klub. Perfektna kombinacija.
Ide ovaj za 2-3 godine u Bayern za 40 miliona...
Najbolji potez, treba da se jos kali a u Borussiji bi mogao dobro da se izkali.
Izabrao je klub najbolji po njega,imat ce priliku stalno igrati pred ogromnom publikom sto ce doprinijeti sigurno u razvoju njegove karijere,u svakom slucaju i Dortmund je napravio super posao,nebi me zacudilo da ga za godinu-dvije opet preprodaju nekom za 100 i vise miliona..
Momak je napravio pravi izbor. Još ako je istina da Klopp namjerava poslije Liverpool-a preuzeti trenersku poziciju onda je uspjeh zagarantovan.
Pravi potez momak, najbolji za razvoj karijere !
svaka cast BVB uvijek smo imali nos za talente
Dobar potez, Borusija je uvijek cijenila talente i imala dobre talente, tako da ce ovaj momak sigurno bit zvijer u Dortmundu!