Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
real je stvarno odlican ovih par godina, nezaustavljivi, jos im je i finansijsko stanje iznad odlicnog sto znaci jos pojacanja uskoro
Najbolji klub na svjetu, pa pet mjesta prazno. Dzaba seici krhaju milijarde u PSG i City, nikad se nece primac Realu
Za cca 70 miliona su kupili vezni red koji je osvojio 5 titula lige prvaka... Uz to su dovodili mlade igrace koji su ucili od najboljih i sada imaju osiguranu buducnost
Real je ove sezone prejak, dosta igraca koji daju golove i ne zavise samo od Benzeme
Zavise od sudija. To su najbolji igraci reala godinama
Vinicius je ljigav
barca odma iza,u najavi dobra sezona
Kad ode modrić pašće im igra 10 posto
Real se isprdavao u 2. poluvremenu. Smijesno bilo gledati .😂 Jadni Simoneovi mesari popusise lulu 😂😂
Mislim da ne postoji osoba na svijetu da mrzi real,postuju ih zbog rezultata
Oj kakav paas Tschounamenija uffff.. Real prejak, Valverde, Vini, Modric standard, ma prejaki..
Tsc? 😀
Simply the best
Hoće li netko objasniti Viniciusu da nije važno koje si boje kože ako se ponašaš kao majmun, bio crven, bijel, zelen, žut majmun će biti majmun a to nema veze sa rasizmom nego sa njegovim ponašanjem.
Sa pola snage, rutinski.
nista novo u svijetu fudbala , real ko real 🙂
Komedija od crvenog kartona, VAR ni da trepne. Sramotno kako se sve namijesta da real pobijedi, a u konacnici i osvoji. Nije prvi put ove sezone da se olaksava realu posao, a sezona je tek pocela.
Uuyu