Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djubrad bezobrazna ne prenosite ni Dzeku ni Pjanica, bitno je da nam pustate kojekava rijaliti sranja
Arena sport ima koncesiju za ligu prvaka za teritoriji Bosne, nema to veze sa rijalitijima ili tv kanalima. Mislis da obn ne bi rado prenosio LP, tad su ljudi jedino i gledali to smece to kanala.
svaka cast Dzeko legendo! Najbolji napadac na balkanu i sigurno medju 15 najboljih na svijetu
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 smijehdosuza.com/zanimljivosti/31-smijesna-slika-slikana-samo-sekund-prije-ogromne-katastrofe/ 😲😨😱😜👆👆🏻
I izbrisali sve komentare u kojima šukaju klixu. Tegla ajvara ih je poderao
@etotisad A i ovaj su bili obrisali. Do kada će ostati, ne znam.
Džeko je naš Tito
Dzeko zabija plzenu, cskau i amri u isto vrijeme
cmon samo trpaj deri
Ti druze kad odes, repku rastjerati dok se ne rodi bar slican tebi.
Ubi Dzeko Plzena.
Imal gdje Ronalda?! :D
Ko radi taj griješi. Opušteno klix ne morate nam brisat komentare ako vas malo prcamo. Samo nas zanima skim nam Džeko igra ako već nema prenosa.
PASA NAS DZEKOOOOOO
Ubica mehkog srca...
Dzekoooooo ❤❤
Doktor
dijamant naš