Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala i nije neki igrač moguce da ga i jesu platili 57 miliona :D naspram Ronalda i Messia on i Bale su nula
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5700 eura u 4 mjeseca.. 1270 eura u ovom mjesecu!! Možete im se ODMAH priključiti jer ovaj vikend počinju novi krug!!!!!
barcelona je najveca prevara od kluba ali nemoj to ni pokusavati objasniti njihovim navijacima jer svakako nece razumjeti. pripremio sam se za kisu minusa.
Kisa minusa ce biti tek poslje jesu su navijaci Barcelone koja su vecinom djeca osnovne skole vec na spavanju, mora se ranit za skolu tako da oko pola 2 ocekuj prve minuse :D
hahahha da da poznato je da je prosjecna dob "navijaca" barce za koju "ubija" oko 7.6 godina i da su i oni najstariji popili mlijeko i legli u krevet moraju sutra u skolu , babo je davno ugasio kompjuter na kojem preko rezultati.com i prate barcelonu, vikendom moze ostati do pola 11 ukoliko je dobio "tresnju" od uciteljice na zadacu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haha ma čim je on pred sudom nešto nije ok