Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjernost ili vrijednost?
Ucjenjivanje i preseravanje kakav nejmar i koji k.
Ma jbt fudbal vise precijenjen.. Cuj dati 222 miliona za budalu koja trci i ganja loptu.. Nije vise fudbal kao nekad sto je bio.. Ovo su sve danas manekeni sa frizuricama trakicama i tetovazama
Neymar- milina ga gledati na terenu kako dribla. Trenutno je jedino Messi bolji od njega.
HAHAHAHHA cuj Neymar dribla HAHAHHAHAHA
@Lucho17 ne znam ko dribla ako Neymar ne dribla!? https://www.youtube.com/watch?v=2T1me4ROhlE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je bolesno i sramotno u sta se fudbal pretvorio. UEFA i FIFA moraju nesto poduzeti po pitanju iznosa transfera i plata igraca, a i drasticno smanjiti dio kolaca kojeg dobiju agenti. Ako ovako nastavi, za 10 godina ce najbolji igrac vrijediti 2 milijarde.
Pa sta ce onda sa stotianama miliona od sponzora i prodaje dresova i ulaznica...?
@StudentProsjecan Može se i to ograničiti. Prihodi od sponzora i TV prava su drastično skočili zbog pojave arapa kojima ti iznosi i ne trebaju za dovođenje Messija, Ronalda i drugih, kako bi klubovi bili konkurentni PSG-u, Cityu i drugim klubovima na čelu sa arapima. Kada se postavi gornja granica za transfere i plate, isto tako će se smanjiti i prihod od sponzora i TV prava, jer neće biti toliko potreban. Na prihode od dresova se ne može uticati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ih koliko puta je Messi ovakvim driblingom izvukao od BArselone milionski bonus ! :)))
@ante k Drug Tito je tvrdio da je sve u relacijama, Bakir da je sve u parama, a dr. Karajlić da se mora voditi računa o taktici a ne igrat isključivo za raju inače ćeš završiti ko štediša ljubljanske banke iz BIH ! A kako je ko prošao u životu od njih i koja još igra i dobija od navedenih eto skontajte ! :)