Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je uci na klix u komentate na 5 min da se vidi koliko je ova drzava zadojena i koliko stvarno nema buducnosti ni perspektive, bar u ovakvom demografskom sastavu. Zbog ovakvih nam na vlasti opstaju Dodik, Bakir, Covic i ostali 30 godina. I neka nam je ovako i bice jos dugo dugo godina. 🤮
Dodik, Bakir i Čović su upravo najviše i krivi zbog ove zadojenosti. Oni potpiruju i održavaju stanje netrpeljivosti godinama jer ih jedino to održava na vlasti.
Stara preko Drinska taktika ,kad ne možeš pobijediti ozlijedi ili pobij čim više
jel igrao Mitrovic i Vlahovic? sta kaze Mitrovic Brazilci ne lete?hahahahah
Zaslužio je ganci. Podjednako je nervirao i nas i svoje...
Uzasan start?! Strasan, perfektan start i tajming momka. Uzasno je vase novinarstvo.
cuo mitrovic da je neymar porijeklom iz Republike Kosova,pa ga zgazio
PALI TRAKTOR, PRAVAC SRBIJA.
Srbi su to, ne prezaju nizacim.
Ovo je tragedija. Da tamo neki anonimus,fudbalska talašika Milenković krvnički sa očitom namjerom povrijedi največu zvijezdu SP i uskrati navijače čitavog svijeta da uživaju u njegovim majstorijama i da dovede u pitanje svjetsku titulu Brazilu.
Ma vidilo se da igraju na rezultat.
Ja mislim da se Piksi čuva za finale😆
Bolje neka puste ljude neka odigraju turnir, mogli su i sa traktorima doći da ih gaze jbt.
Nisam ljubitelj njegove liscnosti ali realno, da ga sakate - bas ga sakate gdje god stignu.
rece ono dijete iz srbije da ce on plakati poslije utakmice, al nije zbog rezultata
Svakako je jedina losa karika u onom super jakom Brazilu...Sinoc pelja,drzi loptu,pokusava sam,gubi lopte,baca se po terenu...Nece se osjetit njegov eventualni izostanak.Nikad nije bio igrac vrijedan paznje.Barem za mene.
aj ne seri, covjek je klasa
Momak zna da igra fudbal